Як у Луцьку бігали півмарафон. ВІДЕО

1
3
Як у Луцьку бігали півмарафон. ВІДЕО
У Луцьку 10 вересня пройшов «Лучеськ Півмарафон 2017». Учасники випробували свої сили на трьох дистанціях — 5, 10 та 21 кілометр.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Без підготовки – це дуже важко. Було два не дуже приємних випадки – хлопці бігли без підготовки і майже на фініші втрачали свідомість. Але насправді будь-хто може підготуватись, насправді це неважко, головне – зусилля», - каже учасник забігу Віталій.

Співорганізаторка забігу Лілія до півмарафону готувалася з професійним тренером. Тричі на тиждень дівчина ходила на інструктаж та відпрацьовувала дистанцію.

«На тривалий біг потрібно набігати кілометри. Не обов’язково, щоб це було швидко, але обов’язково, щоб це було регулярно. Необхідно збільшувати кілометраж», - впевнена Лілія.

Півмарафон у місті організовують вже вдруге. Цьогоріч на забіг прийшло понад півтисячі людей. Це вдвічі більше, ніж було торік. Щоправда, не всі бігуни реєструвалися.

«Дуже сподобалось нам пробігтись вулицями цього міста. Приїхали всією сім’єю – з дружиною, з дитиною. Будемо ще приїжджати і будемо ще бігати у вас» - розповів учасник з Києва Іван Костроба.

Переможцем марафону серед чоловіків став Сергій Оксенюк. 21 кілометр він пробіг за годину і десять хвилин. Серед жінок кращою була Лілія Фіськович. Цю дистанцію вона подолала за годину і дев’ятнадцять хвилин. Усі учасники забігу отримали медалі, а переможці – грошові сертифікати та спонсорські подарунки.

ДИВИТИСЬ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці! Частіше треба проводити такі заходи!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні