В Черкаській області п’яний офіцер хотів підірвати роту солдат

1
2
В Черкаській області п’яний офіцер хотів підірвати роту солдат
У Черкаській області офіцер в стані сильного алкогольного сп'яніння погрожував підрозділу підлеглих солдат підірвати гранату. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на військову прокуратуру Центрального регіону.

Інцидент стався 10 вересня близько 19:00. Надзвичайна ситуація сталася, коли солдати займалися завантаженням військової техніки на одній зі станцій області.

«Командир роти, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, погрожував підлеглому особовому складу вибухом гранати під час шикування», - сказано в повідомленні.

Офіцер встиг дістати гранату і витягнути чеку, однак бійцям вдалося зафіксувати боєприпас у руці офіцера і запобігти трагедії.

Відносно військовослужбовця високомобільних десантних військ Збройних Сил України відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 426-1 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
херой нації... не дали вчинити херойський вчинок - повязали.. мабуть ще й били ... ногами...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні