--> Ліфт був справний, - на підприємстві «Волиньліфт» прокоментували смерть лучанки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ліфт був справний, - на підприємстві «Волиньліфт» прокоментували смерть лучанки

9
-2
Ліфт був справний, - на підприємстві «Волиньліфт» прокоментували смерть лучанки
На підприємстві «Волиньліфт» запевняють, що донедавна ліфт в будинку на Молоді, 19а, де загинула жінка, був справним.

Про це «Волинь24» розповів заступник директора підприємства Василь Стафійчук.

Нагадаємо, 12 вересня у Луцьку в багатоповерхівці загинула молода жінка. Її затисло між ліфтом і шахтою.

«В першу чергу ми хочемо висловити щирі співчуття родині загиблої жінки», - зауважив посадовець.

З його слів, у серпні 2017 року ліфт у цьому будинку капітально відремонтували, після чого експертна комісія перевірила його справність. Зокрема, висновок експерта був офіційно засвідчений.

«Ліфт був повністю справний», - підкреслює Василь Стафійчук.
«Наразі я не можу коментувати причини трагедії, їх розслідуватиме незалежна комісія», - додав представник підприємства «Волиньліфт».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якби він був справний, то такої хєрні б не сталося. Хто ж правий?
Відповісти
Справний ліфт не зрушить змісця поки не зачиняться двері,а двері не зачиняться якщо є завада...Якщо ліфт зрушив не зачинивши двері значить лііт несправний.Те що ліфт працював під час комісіі-безперечно,але "залізяка"може зломитися в любу мить,особливо коли ремонт проводили неякісними деталями,такщо відповідальність на майстрах які робили ремонт,інше питання якоіі яеості запчамтини,тільки це запитання до того хто ті деталі видавав ремонтникам.
Відповісти
В будинку де проживаю я,після так званого "капітального ремонту", ліфт почав ламатися частіше , ніж до ремонту.Майже щотижня викликаємо ліфтерів.Керівництво ж бачить кількість викликів на несправний ліфт,проте ніяк не реагує на це.
Відповісти
Коли машина справна - вона не ламається в дорозі,коли людина здорова -вона не хворіє, коли іде дощ то на дворі мокро, коли ліфт вбиває молоду маму - то ліфт оказується був то справний і «Волиньліфт» нівінават....
Відповісти
Який жах, за що ми платимо за утримання будинків? Висловлюю співчуття для рідних загиблої.
Відповісти
Такий самий справний як на Кравчука 26а 3 під'їзд
Йдіть шановний посадовець,покатайтеся,застрягніть в ньому два рази на добу з малою дитиною,подзвоніть до диспечера,який не бере трубки,сходіть в жек,де вам наобіцяють полагодити,поверніться назад,застряньте ще nnnn кількість раз,подзвоніть до Синюка-майстра дільниці-він вам скаже що з ліфтом все добре,його ремонтували,і катайтесь далі,періодично застрягаючи,щоб вас звідти витягали.Жду сьогодні ж ,хочу на це подивитись.Бо у нас цього літа теж був капітальний ремонт.До ремонту ліфт не ламався,а зараз більше крутять і шо крутять,якщо на слідуючий день те саме?Посидимо почекаємо,коли ви ще одному з нас висловите співчуття?Чи щось будемо робити?
Відповісти
І як на Арцеулова 7..зібрали з жителів кватир по 300 грн на ремонт,майстри походили вид показали що ніби щось зробили,а толку нуль.Ліфт через день несправний.то хтось застрягне.,гуде скрипить,шумить,страшно їхати щоб не дай Боже не обірвався трос в той момент і я з малою дитиною рухнула в ту шахту.
Відповісти
Якщо так страшно, то нащо взагалі їздите? Нащо ризикуєте своїм життям та ще й життям дитини?
Відповісти
От мене цікавить зовсім інше питання: бачачи, що на скарги не реагують, що ліфти працюють з перебоями, чому люди далі продовжують ними користуватись?
Так, я згодна: відповідальні служби повинні лагодити-ремонтувати, ліфти повинні працювати...
Але якщо ви бачите, що нічого з цього не робиться, чому продовжуєте користуватись несправним ліфтом? В Україні живемо, не перша історія, коли через недбалість відповідальних людей стається якесь лихо...
Я, наприклад, живу на 7-му поверсі, але вже багато років лише пішки ходжу, оскільки і наш ліфт мені зається несправним. Який би не був важкий день я краще витрачу трішки більше зусиль і піднімусь пішки.
А людей з дітьми я взагалі не розумію, маю на увазі, тих, хто знає, що ліфт небезпечний, та продовжує ним користуватись. Невже дві хвилини вашого часу та трішки зекономлених фізичних зусиль варті того, щоб так ризикувати власним життям, щоб ризикувати лишити дітей сиротами?...
Катю знала, співчуваю рідним та близьким, бо те, що сталось, - то просто жах... Неймовірно шкода всіх: і Катю, і її маму, і її донечку...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні