Волинянка сама рятувала дитину, бо медика не було у школі

0
3
Волинянка сама рятувала дитину, бо медика не було у школі
Жителька Коваля самотужки рятувала свою дитину, бо медсестри не було на місці.

Анна Швец мусила рятувати свою дитину самотужки, бо медсестра школи№10 була відсутня на робочому місці,-повідомляє Район.Ковель.

«Сьогодні на уроці фізкультури дитині стало погано, почало колоти серце і не проходило, дитина звернулась до медсестри, а неї не було на робочому місці, вона взагалі була відсутня, медичну допомогу не було кому надати»,– розповідає мати.

Переляканий школяр зателенувала мамі .Вона на таксі приїхала до школи і завезла дитину у лікарню.

«В мене дитина прооперована на серце! Скажіть будь-ласка як в таку школу можна спокійно відпускати дитину на 7 уроків, де їй не змогли надати медичну допомогу!!! Бо медсестра відсутня на початку навчального року! Жах якийсь, в мене шок, а якби я не встигла, якби щось сталось, щоб тоді було????»,-каже схвильована жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні