У волинській школі не було кому рятувати учня з хворим серцем

9
-1
У волинській школі не було кому рятувати учня з хворим серцем
Жителька Ковеля самотужки рятувала свою дитину, бо шкільної медсестри не було на місці.

Про це ковельчанка Анна Швец написала на своїй сторінці у Фейсбуці, - повідомляє Район.Ковель.

«Сьогодні на уроці фізкультури дитині стало погано, почало колоти серце і не проходило, дитина звернулась до медсестри, а її не було на робочому місці, вона взагалі була відсутня, медичну допомогу не було кому надати», – розповіла мати дитини.

Переляканий школяр зателенувала мамі. Вона на таксі приїхала до школи і завезла дитину у лікарню.

«В мене дитина прооперована на серце! Скажіть будь-ласка як в таку школу можна спокійно відпускати дитину на 7 уроків, де їй не змогли надати медичну допомогу!!! Бо медсестра відсутня на початку навчального року! Жах якийсь, в мене шок, а якби я не встигла, якби щось сталось, щоб тоді було????», - наголосила схвильована жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас це норма. Всім пох**
Відповісти
А нам так і сказали, що усіх дітей учителі не взмозі контролювати.. ця відповідадьність повністю лягає на батьків...
Відповісти
Чому не викликали швидку.
Відповісти
Це питання.
Хлопець має бути навчений дзвонити в першу чергу не мамі, а в шивдку, якщо в нього є проблеми з кардіо. А тоді мамі - вона б що йому б робила в разі чого? все одно поїхали в лікарню...
А стосовно медсестри - так ви просто будете приголомшені, скільки персоналу не вистачає наразі в держ установах на мінімальних ставках.
Дякуйте Петру і іншим за реформу...
Відповісти
На виклик від дітей, зазвичай не виїжджають!!!!!!
Відповісти
Прооперована дитина на серце, мені здається, має мати індивідуальну схему занять по фізкультурі. Мама має вияснити цей нюанс... А на рахунок цього випадку...,то є швидка в таких випадках...
Відповісти
Звісно в мами шок, але з іншої сторони, чим би допомогла медсестра, якщо дитина прооперована на серце? Так само викликала б швидку.
Відповісти
Я в шоці з наших служб ініормації, по перше це не хлопець а дівчинка!!!! Завільнення з фізкультур!
Відповісти
Вам всім пофік тому що це стосується не вашої дитини і вас. Не дай бог нікому це пережити . А поповолу того що швидка не виїздить на виклики дітей то вині самі діти і батьки. Як би батьки говорили пояснювали дітям що є екстрені служби і що це таке. коли можна туди дзвонити а не гратися то може швидка і виїхала . Тим більше що всі розмови в цих службах запису ються на телефон .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні