--> «Свідомі»: у Луцьку закликають об'єднатися заради змін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Свідомі»: у Луцьку закликають об'єднатися заради змін

0
-2
«Свідомі»: у Луцьку закликають об'єднатися заради змін
Громадянський рух "СВІДОМІ" закликає лучан об'єднуватися.

У мережі з'явилось патріотичне відео, яке спонукає українців стати свідомими громадянами своєї країни, - "Конкурент".

"Українці втомилися. Втомилися від цинізму, беззаконня, брехні та корупції. Втомилися від популізму та несправедливоті. Ми свідомі, що найбільшим нашим ворогом є безвідповідальність, лінь та байдужість", – йдеться у відеоролику.

"Час змін настав. І ці зміни мають початись з усвідомлення кожним громадянином свого місця та своєї відповідальності за долю держави та кожної громади. Саме для цього ми, свідомі мешканці Луцька, об'єднуємось у Громадянський рух "СВІДОМІ". Приєднуйся!" – закликають "СВІДОМІ" у дописі.

Довідково:

Засновником Громадянського руху "Свідомі" є депутат Луцької міської ради, меценат Андрій Покровський.

Основною метою руху є забезпечення добробуту, безпеки та процвітання українців на своїй землі через тісну взаємодію та взаємодопомогу свідомих, відповідальних, активних громадян-лідерів, що здатні самовіддано працювати, керуючись принципами Громадянського руху:

відповідальність – ми самі відповідальні за наше майбутнє, а тому не можемо бути осторонь суспільних процесів у громадах та державі;
активність та дієвість – лише активна позиція кожного та цілеспрямована дія дає результат;
орієнтація на успіх – ніхто не побудує успішну країну, якщо не буде прагнути цього;
самодостатність – основою для розвитку держави є самодостатній, забезпечений українець, який вимагає справедливих законів та гідного ставлення до себе від держави;
економічний добробут та патріотизм – ми створюємо бізнес та сплачуємо податки в Україні; навчаємось тут, інвестуємо чи приваблюємо інвестиції сюди, заробляємо та витрачаємо гроші у своїй країні;
толерантність – ми відкидаємо речі, які роз'єднують громадян (належність до різних релігійних конфесій, політичних чи громадських об'єднань, мовних груп) та з повагою ставимось до поглядів та ідей інших активних і відповідальних громадян та об'єднань.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні