--> «Надають переваги одним виборцям і дискримінують інших», - політолог про округи в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Надають переваги одним виборцям і дискримінують інших», - політолог про округи в Луцьку

0
-14
«Надають переваги одним виборцям і дискримінують інших», - політолог про округи в Луцьку
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський зареєстрував проект рішення на чергову сесію 27 вересня, який передбачає додаткову фінансову підтримку округів, що не мають свого представника в місцевій раді.

Про це пише Конкурент.

"Це дуже хороша ініціатива, це найпростіший спосіб, як можна досягти справедливого розподілу коштів і реально стимулювати громадян до більшої активності, щоб вони зверталися до міської ради напряму, до інших депутатів, але щоб вони знали, що є певна сума коштів і що вони не будуть обділені у порівнянні з іншими територіями міста", – прокоментував рішення політолог, голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход.

Ведуча ток-шоу Протилежний Погляд LIVE Галина Падалко поцікавилася в експерта, чи може бути так, що проект депутати не підтримають.

"Якщо проект рішення не матиме підтримки, то це означатиме, що міська рада і депутати не належно піклуються про всіх громадян. Вони надають певні переваги одним виборцям і в той час дискримінують інших", – зазначив Наход.

Зі слів політолога, мотивувати депутатів до негативного голосування можуть якісь особисті абміції, мовляв, не вони проявили цю ініціативу, а хтось інший, якась внутрішня конкуренція тощо. Прикриватися можна й партійною позицією, браком коштів у бюджеті і так далі, – запевнив Михайло Наход.

"Політичний чинник дуже часто грає негативну роль у просуванні різного роду конструктивних рішень, я особисто не розумію позицію депутатів, коли йде хороша ініціатива, а її завалюють, а потім придумують собі виправдання і в ЗМІ пошивають в дурні громадян", – розповів політолог.

"Я вважаю, перелік тих, хто не проголосує за це рішення, потрібно висвілити у ЗМІ", – додав депутат Луцької міської ради Микола Яручик.

Він додав, що проект рішення є справедливим.

"Я обов′язково буду голосувати за нього. У кінцевому результаті користь отримають лучани, а я підтримую будь-яке рішення, яке принесе користь місту", – наголосив депутат Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні