Пояснили, чому волинські села сиділи без газу

2
0
Пояснили, чому волинські села сиділи без газу
ПАТ "Волиньгаз" готується до осінньо-зимового періоду, тому працівники проводили профілактичні роботи, аби ліквідувати несправності.

Відповідно до «Кодексу газорозподільних систем», затвердженого постановою НКРЕКП №2494 від 30.09.2015р. згідно з пунктом 8 глави 7 розділу №VІ працівники ПАТ «Волиньгаз» проводили профілактичні роботи, - повідомляє прес-служба установи.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на Волині жителісела Милуші та Милушин Луцького району кілька днів не мають у домівках газу.

Під час технічного обстеження мереж газопостачання фахівці виявили газопроводи в незадовільну стані. Через це прийняли рішення про припинення подачі газу споживачам із 12 по 21 вересня. Працівники за цей період мають провести капітальнй ремонт для безперебійного постачання газу населенню в період теплопостачання.

Деякі споживачі залишились без газу з 13 вересня, а повністю всі з 14 вересня з 9:00 години і до сьогодні.

"Ці заходи незаплановані, а вимушені у зв’язку з тим, що споживачі в грубій формі не допускали фахівців газорозподільної компанії до газовикористовуючого обладнання для проведення відповідних робіт і такі дії ускладнювали процес швидкого усунення недоліків", - йдеться в повідомленні.

Газопостачання на двох вулицях в селі Милушин планують відновити 20 вересня за умови надання споживачами доступу до відключаючих пристроїв ( кранів) на стояках будинків.

У іншому випадку - подача газу неможлива, бо це може призвести до аварійної ситуації і тому ПАТ «Волиньгаз» просить місцевих мешканців поставитись із розумінням та забезпечити вільний доступ.

За словаим газовиків про пуск газу населення буде попереджено додатково відповідними оголошеннями.

У споживачів, в яких помітять втручання в роботу газових лічильників чи їхню несправність або самовільну заміну газовикористовуючого обладнання, або грубі порушення «Правил безпеки систем газопостачання» до підземних газопроводів подача газу не буде відновлена. Такі дії будуть проводитись до того часу, поки повною мірою не приведуть систему газопостачання у відповідність згідно з нормами чинного законодавства.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мудайоби, тож хочуть зобити вам газ. Якого х ви їх не пускали?
Відповісти
нех** шастать де нетреба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні