Жителі Нововолинська хочуть встановити пам’ятник козі

1
5
Жителі Нововолинська хочуть встановити пам’ятник козі
Жителі Нововолинська пропонують встановити пам'ятник козі.

Таку ідею на своїй сторінці у Фейсбук висловив Андрій Смалюк.

“Царі приходять і йдуть, нові війни починаються. Ось уже і Порошенко доживає свій срок. Грузин знову пнеться на коня… А кози в Нововолинську і далі, як корови в Індії – священні тварини. Пропоную зробити і встановити пам’ятник козі”, - пише Андрій Смалюк.

Варто зазаначити, що пропозицію активно обговорили в коментарях до допису.

«все б нічого, тільки ті кози смердять за кілометр...», - Yulia Lovbek.

“Скільки живу, стільки і кози мандрують містом. п.с. Колись у парку хтось корівку випасав…”, – Саша Іскра.

Користувачі соцмережі кепкують з того, що у центрі Нововолинська недоглянуті кози перекривають рух транспорту і знищують клумби.

“Ой, як вони гарно перекривають рух траспорту, коли чимчикують по трасі від башні, відділення “Нової пошти” до базарчика (п’ятачка). Любо глянути, яку колону за собою створюють. Якби були чистенькі і не воняли так, що годину ще очі ріже…”, – Іванка Павлівна.

«Нічого хорошого з тими козами я не бачу. під вікнами вигризають все підряд... Посадили клумбу а після кіз нічого не лишилося», - Natalia Vavrinyuk.

«все булоб нічого...місто...тваринки мирно пасуться...але вигляд в них кепський...неухожені .....грязні.....вигляд жалюгідний....ходять безконтрольно...знищують всі насадження....», - Руслан Влодарчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дебіли?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні