В історичній частині Луцька розрили канави

2
-5
В історичній частині Луцька розрили канави
У центрі Луцька перекопали вулицю поблизу історичної пам'ятки.

Про це пише на своїй сторінці в "Фейсбуці" Віктор Чухрай.

Так, він зазначає, що роботи проводять в охоронній зоні пам'ятки націонаольного значення, без відповідних досліджень та документів.

"Історичний центр Луцька знову терпить наругу і знущання над своїм минулим. На цей раз практично біля стін монастиря тринітаріїв, в охоронній зоні пам'ятки національного значення. Риття канави під теплотрасу проводиться без археологічних досліджень і нагляду відповідних спеціалістів.

З допомогою ескаватора руйнуються рещтки недосліджених фундаментів, історичних артефактів і навіть фрагментів поховань. Все це вантажиться не грузовик і вивозиться. Фрагменти історичних артефактів можна бачити на фото. І ота сліпа жінка, на фасаді будинку, дивиться пророче більмами на цю наругу над істричною спадщиною і нічого не бачить. Як і відповідні органи і посадовці, які мали б понести відповідь за вандалізм і порушення законів про охорону історичної спадщини!" - написав Віктор Чухрай.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що товариш Труневич?
Відповісти
Таке враження що весь центр та старе місто треба заставити забором і нікого туди не запускати. І всюди кричати -- "Це історична місцина ,ходити, їздити ніде неможна тут треба провести розкопки."
ЩО ви мелите. Якщо держава не ініціює розкопки, а люди, мешканці потребують благоустрою. ЩО робити цим мешканцям? Гадити на вулицю як у часи тих цеглин, що нафоткали?? Мерзнути у холодних кімнатах???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні