«Якщо треба, їдь», - 5-річний син вчительки, яка служить в 14 бригаді

0
7
«Якщо треба, їдь», - 5-річний син вчительки, яка служить в 14 бригаді
У складі волинської бригади на передовій служить вчителька музики.

Про це йдеться на сторінці у "Фейсбуці" 14 окремої механізованої бригади.

Наталія Піддубна – молодший лейтенант, заступник командира підрозділу з морально-психологічного забезпечення.

Вона вчитель музики - хормейстер, 8 років віддала роботі в школі, а нині стала військовою.

Спочатку жінку-офіцера військові прийняли з певним застереженням.

"Я прийшла служити 23 серпня, якраз на День Прапора, а вже через 4 дні поїхала на полігон, у свій підрозділ. І ось там і відчула певну пересторогу щодо себе з боку хлопців. Взагалі, довіру чоловіків завоювати непросто, а тим паче, справжніх воїнів. Я цікавлюся психологією, якою захопилася ще під час навчання в виші. Але то була теорія. А тут - колосальна практика!

Проводимо з хлопцями різноманітні тренінги, співбесіди, а головне, в нас живе спілкування. Минув певний час після моєї появи в підрозділі, й ми з хлопцями почали розуміти одне одного з півслова. Для цього мені вдалося чимало поспостерігати, проаналізувати, навчитися. Але якщо ти чогось хочеш досягти, то працюватимеш над собою постійно", - розповідає Наталія.

Окрім того, у жінки є чоловік та 5-річний синочок.

"Через 10 років подружнього життя мій чоловік таки здався, - жартує жінка. – І погодився на те, аби я пішла служити в армію - це була моя мрія з дитинства. Мій чоловік пожежник, і поєднувати службу з вихованням сина та домашніми клопотами моїм хлопцям, коли залишилися вдвох, спочатку було важко. Але тепер усьому дають раду. Ще й мене підтримують.

Знаєте, що найбільше додає сил? Слова мого маленького сина, який сказав мені, коли вперше їхала в АТО: «Якщо ти там дійсно треба, то їдь!» - розповідає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні