У рівнянина тортурами вимагали півмільйона

0
-1
У рівнянина тортурами вимагали півмільйона
У Рівному було викрадено чоловіка, з якого методом тортур і насилля вимагали півмільйона гривень, які він нібито заборгував одному із злочинців.

Про це повідомляє ЧаРівне із посиланням на Департамент кіберполіції Національної поліції України.

Як зазначається, у злочинній схемі були задіяні працівники правоохоронних органів спеціального призначення.

Заручника після викрадення доставили до Київської області, де і утримували. У цьому ж будинку полійцейські затримали одного із учасників угрупування. Іншого затримали у Києві за місцем проживання. Встановлено, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності за інші злочини.

Двом учасникам групи вже повідомили про підозру за викрадення людини та вимагання. Зловмисників взяли під варту без права на внесення застави.

А стосовно правоохоронців, які допомагали злочинцям, тривають слідчі дії. Наразі збираються докази щодо їхньої співучасті.

Як повідомляється, затримані займались шахрайством з банківськими картками, так званим «скіммінгом». Саме під час документування злочинної діяльності кіберполіцейським і стало відомо про намір викрасти людину.

У той же час працівники спецпризначення допомагали зловмисникам в отриманні інформації щодо місця перебування потерпілого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні