В Японії винайшли ліки від СНІДу

0
6
В Японії винайшли ліки від СНІДу
Японці винайшли ліки, які вбивають клітини, уражені ВІЛ. Дослідники з японського університету Кумамото розробили ліки, які викликають природну смерть цих клітин.

Після дії препаратів вірус не активізується знову — як це було в попередніх дослідженнях інщих науковців, - пише Газета.УА із посиланням на "Обозреватель".

Японські фахівці, спираючись на негативний досвід колег, створили новий метод lock-in and apoptosis - блокування і природна смерть.

Один із керівників дослідження, Мікако Фудзита, перконаний, що це допоможе повністю знищити цю недугу.

Препарат тестують у клінічних умовах, але поки що не залучають до цього людей, хворих на ВІЛ.

Один з різновидів чорнила має молекули, що можуть знищувати рак лімфатичної системи. Це довели дослідники з університету Фудань в Шанхаї. Вони провели вдалий експеримент на мишах. Про це повідомило видання "Science Alert". Молекули чорнила ввели в зону скупчення ракових клітин. Потім нагріли лазером. В результаті вбили злоякісну структуру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні