«Діти сплять у двох кофтах і під ковдрою», - нововолинці про холод у лікарні

1
-2
«Діти сплять у двох кофтах і під ковдрою», - нововолинці про холод у лікарні
Пацієнти Нововолинської центральної міської лікарні скаржаться на холод у палатах.

Упродовж 8-10 жовтня температура повітря в інфекційному відділенні медзакладу коливалась у межах 15,5 – 16,7 градусів, - пише «БУГ».

“У лікарню потрапили 8-го жовтня. Нас відразу попередили, що холодно. Просто з цікавості взяли з собою термометр. Температура у палаті колиливалася в межах 16,4-16,7 градусів. У першу ніч дитина спала у майці, двох теплих кофтах та ще й накрита ковдрою. Вранці температура була +15, 5, потім +16,2 градуси», - розповідає батько дитини, яка перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні.

«Теплої води теж немає. Так, як дуже холодно, то навіть не можемо кімнати провітрювати, бо тоді температура досягає +14, 4 градуси», - додає він.

Нововолинці стверджують, що в лікарні обігрівачі теж не дозволяють вмикати.

Люди скаржаться, що така ж ситуація і в поліклініці.

“Сьогодні була з дітьми в поліклініці. Не буду писати про нудні черги і купу хворих дітей, яким немає чим зайнятися в очікуванні своєї… Добило те, що коли нарешті зайшли в кабінет, рука не піднялася зняти з дитини куртку – холод страшний!!! На термометрі не дотягує навіть до +15", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Шесталюк.

Як розповів директор комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, тепло у Нововолинську центральну міську лікарню планують подати у понеділок, 9 жовтня.

“У Волинській області ще ніде не ввімкнули опалення. Хіба у деяких медзакладах. Сьогодні і в нововолинську лікарню подадуть теплову енергію. Ми теж беремо в цьому участь, аби зробити все оперативно”, – повідомив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і мені цікаво. Наша місцева влада мовчить собі . Коли вже йо..клмн включать отоплення. Дубарь сумашедший. Діти хворіють. ...І всі так тишком нишком мовчать ні слова про це..Чекають коли люди галас підіймуть. Як тим малятам лягати в вологі і холодні ліжка? Ско..ки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні