--> Молодий львів’янин розгромив приймальне відділення лікарні і побив медиків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодий львів’янин розгромив приймальне відділення лікарні і побив медиків

1
0
Молодий львів’янин розгромив приймальне відділення лікарні і побив медиків
У Львівській міській дитячій лікарні 23-річний чоловік з кримінальним минулим протягом трьох хвилин розтрощив приймальне відділення та побив двох медиків.

Травмованих медсестру і хірурга лікарні госпіталізували. Дебошира затримала поліція, - пише ЗАХІД.НЕТ.

За інформацією головного лікаря Дмитра Квіта, 13 жовтня цей чоловік разом з жінкою прийшов у приймальне відділення дитячої лікарні з дитиною, яка себе погано почувала. У дитини була блювота, її оглядав лікар. Згодом для додаткового огляду викликали хірурга. Та батько дитини раптово вискочив в коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення. Розбитим склом травмувалася медсестра. На шум в коридор вибіг хірург, якого неадекватний чоловік побив.

«Внаслідок цього сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів цього чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня», - розповів Дмитро Квіт.

Після цих дій жінка з дитиною втекли, а хулігана затримала поліція. Чоловік пояснив, що був на емоціях. Як зазначено у повідомленні Львівської міськради, під час перегляду запису цього інциденту з відеокамер спостереження «було помітно, що чоловіка трусило». Патрульним, які прибули на виклик він пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Речниця поліції Світлана Добровольська уточнила, що чоловіка відразу доставили в Шевченківський відділ поліції, з ним проводять необхідні слідчі дії. За її словами, 23-річний львів'янин був тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ («хуліганство»).

Чоловік вже має кримінальне минуле. У 15 років його було засуджено за умисне тяжке тілесне ушкодження. За ґратами він провів п'ять років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть фашисти в білих халатах щось явно не те вякнули. Знаєм ми цю медицину. То зарплата в них низька, то не цінують їх і вони свої проблеми, замість того щоб іти до керівництва, перекладають на плечі пацієнтів. Хороша пі.дюліна замінює час душевної бесіди і певну суму грошей, без яких вони не ворушаться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні