Трухляві меблі і щербаті унітази: реалії волинської інфекційки

13
3
Трухляві меблі і щербаті унітази: реалії волинської інфекційки
Лучанка, яка описала жахливі умови у Волинській обласній інфекційній лікарні, поділилася фотографіями, зробленими у одному із відділень.

Нагадаємо, раніше жінка описала жахливі побутові умови в одному з відділень лікарні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда !!! Немає слів, нема господаря у цієї буцігарні...
Відповісти
Невже нова медична реформа усе виправить? Не думаю!
Відповісти
Це жах. Ну чому одним лікарням вистачає коштів на елементарний ремонт, а іншим ні. Ну Гройсмана завезіть в інфекційну . Він зараз з візитом на Волині.
Відповісти
просто жахіття! там від побаченого мурашки по шкірі...туди краще не попадати...а Гройсмана туди обов'язково треба завезти...
Відповісти
Ще немає фото із тараканами які точно там є. Так я була там з дитиною в 2016 році
Відповісти
Так,тараканів там повно.Моя дружина там лежала з дитиною і розповідала,що коли дитина спить мама тапочком лупить тараканів і це в окремій палаті за200грн на десять днів
Відповісти
фільм жахів, в цій лікарні можуть легко знімати другу частину "Оно" з Гайдучиком в головній ролі
Відповісти
Там просто головний лікар не по медицині. А по довгоногих, красивих дівчатах. Його вони відганяють, як надокучливу муху від себе, але від думає що він Ален Делон. І ще дуже смішно дивитися зі сторони
Відповісти
Він знакомиться з дівчатами під вигаданими іменами. Надіється, що його не пізнають, бо ж у нього дружина, і сім"я, дуже жалко його сім"ю. Знакомиться з дівчатами, молодшими від його дітей. Часом "типу" тайком гуляє в парку. Портрет: не симпатичний, не привабливий, не професіонал, не лікар, душе ніколи не переймається переживаннями хворих. ВАЩЕНЮК, кого тримаєш?

Відповісти
Давайте не будемо голослівними. Хто тямить в тому, зробіть петицію за звільнення з посади головного лікаря, який не виконує своіх обов'язків. Ми всі підпишемо. А інтернет видання volyn24.com хай поширить. Вже не раз піднімали це питання і пуста писанина типу....бардак, як так можна, жахливі умови...і т д. Це нічого не дасть. Треба хоч щось робити.
Відповісти
Це просто жах! І в таких умовах лікують наших дітей. Мабуть кошти які неодноразово виділялись на ремонт лікарні осідали в кишенях чиновників, а за такі речі потрібно не питицію писати і не в в'язницю саджати, а розстрілювати.
Відповісти
Там справді жахливо особливо туалет а харчування -в концлагері смачніше, якась жижа незрозуміла.Аптека працює по принципу круговорота ліків виписуьть на тисячу гривень кожен день ліків і віддаєш в маніпуляційну, а потім половина з них знову повертається в аптеку....
Відповісти
читайте частіше новини - Палиця там був без попередження про свій візит, в результаті того візиту гол.лікар написав заяву на звільнення без суда і слєдствія.... я б керувала лікарнею без медичної освіти, гол.лікар - це - завгосп, фінансист, економіст, юрист, менеджер одним словом, завдання якого знайти, випросити, вибити гроші на ремонти, обладнання, ліки, зарплату, продукти і т.д., а все решту зроблять фахівці, які в нього в штаті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні