--> Луцькій сім'ї, яка здала малюка в дитбудинок через ремонт, запропонували житло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькій сім'ї, яка здала малюка в дитбудинок через ремонт, запропонували житло

11
7
Луцькій сім'ї, яка здала малюка в дитбудинок через ремонт, запропонували житло
У Луцьку волонтери готові оплачувати оренду житла для сім'і, яка «покинула» дитину через ремонт.

Про це йдеться в сюжеті "СТБ".

Раніше повідомляось, що у Луцьку батьки здали хлопчика в дитячий будинок, бо вдома роблять ремонт. Батьки запевняють, що вони не хотіли, аби малюк опинився в будинку дитини. Так вийшло після візиту до них додому працівників соціальних служб, які зафіксували незадовільні умови проживання для дитини.

«Зручності всі на вулиці, і з опаленням проблема. Там дитина не могла залишатися. Але треба віддати батькам належне – вони завжди приходили і навідували дитину», - зазначає керівник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган.

За півроку, що дитина в сиротинці, родина спромоглася лише на косметичний ремонт кімнати.

Лучани у соцмережах збирають гроші для родини, щоб допомогти їм закінчити ремонт.

Та оскільки швидко не вийде, волонтери готові оплачувати оренду житла для того, щоб дитина жила з батьками.

Батько зрадів пропозиції, бо термін угоди з дитбудинком спливає за два тижні і соцслужби знову прийдуть оглядати житло.

Тим часом, Максимко вже одужує. Мати не відходить від сина ні на крок. І дуже сподівається, що малого повезуть вже не до сиротинця, а до орендованого волонтерами помешкання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бляха-муха,допомогу збирають по "нитці" волонтери!А де наші олігархи-благодійники,слабо скинутися,"зажали бабки"?!
Відповісти
а давайте усім сім'ям, в Луцьку, по черзі на ремонт скинемся...чому б і ні?)
Відповісти
Ви точно підмітили. Вже геть в людей ні стида ні совісті. таких як вони повно, ТО чого їм хтось має робити ремонт і наймати житло, чого вони самі собі не можуть дати ради.? Це така позиція вже буде все життя : поможіть подайте, пільги- шмільги. Потім ще народять і знову їм всі должні. вже зосвім обнагліли!.
Відповісти
Ви такі розумні бо мабуть не росли в таких умовах.як вони і біди не бачили. Бо тоді б рота свого закрили і сиділи тихо, і так само чекали б допомоги!!! Вони зі всіх сил стараються хоть якийсь ремонт зробити. За такі зарплати як у нас платять Ви багато собі можете позволити? Дехто заробляє лише на те щоб себе прокормити і на комун.послуги.

Відповісти
То якого милого тоді дитину в 19 народжувати, якщо в бідноті живуть?! Щоб нити "подайте на хату"?!
Відповісти
Взагалі то цим молодим людям немає кому допомогти, вони і так зі всіх сил стараються, хочь якийсь ремонт зробити, то я думаю таким і повинні допомагати, в першу чергу наша Держава.
Відповісти
не зовсім розумію чому молодик роздає флаєра, а не працює десь на підприємстві? ситуації бувають різні ,і яка саме в цих людей я незнаю, але промоутер це мені здається дуже по дитячому...
Відповісти
керую відносно великим колективом давно, помітила, що є люди від народження трохи тормознуті. Вони старанні, акуратні в роботі, ну от гроші в них не тримаються і все тут! Яку зарплату не дай - через 2 тижні вже позичає. І нічого не купила, а гроші розпустила людина. І що робити цим молодим людям, як їм не було в кого навчитися, як зібрати копійку, де краще заробити. Добре, що не викинула жінка дитинку на смітник, а якось пнуться за людьми. Але грошей їм давати - марна справа. Молодці волонтери - треба добровольців, щоб їм той ремонт якось домучили і хай живуть, бо самі вони ще довго його робитимуть. Тим більше, що хлопець без досвіду в ремонтних роботах. Ще треба знати, що і скільки купляти, що з чим змішувати щоб білити і т.д.
Відповісти
Віктор з прнеділка виходить на роботу до мене на будівництво де крім заробляти ше буде навчатись робити ремонти
Відповісти
Оце я розумію правильний підхід, мудрої людини. Дякую, вам за те, що ви є!!!!
Відповісти
Ви молодець. Це справжня допомога: дати вудку, а не рибу. Все ж сподіваюсь, що за Максимком наглядатимуть соц служби на всяк випадок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні