У луцькій маршрутці чоловік побив та обплював пасажирку

19
-11
У луцькій маршрутці чоловік побив та обплював пасажирку
У маршрутці в Луцьку чоловік випихав людей, без причини з усієї сили вдарив пасажирку у груди і обплював її.

Про це у редакцію "Волинь24" повідомила лучанка Наталія Борейчук.

Інцидент трапився у середу, 25 жовтня, у маршрутці 9а.

За словами жінки, її донька підсіла у маршрутку на зупинці "Луцьке підприємство електротранспорту", поблизу школи №14.

Дівчина стояла "в дверях". На наступній зупинці зайшов чоловік, близько 50-ти років. За ним намагалась влізти літня жінка. Зі словами: "Ти сюда не зайдеш, бо немає місця", він випихнув її з транспорту.

Далі чоловік розвернувся та без причини з усієї сили ударив кулаком 22-річну дівчину у груди, де сонячне сплетіння. На виході "дебошир" ще й обплював її.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як завжди, наші люди захистили дівчину, затримали дибошира та настріляли йому...!!! Але я більш як впевнений, що ніхто, а ні слова не промовив! Моя хата з краю, нічого не знаю! За то усі кричать як усе погано, та які всі кончені...!!! Такий у нас українців менталітет! Бидло ми!!!
Відповісти
«шановний(а)», я так розумію, «Бидло ми»—маєте на увазі себе та свою рідню? Не рівняйте усіх українців під себе!
Відповісти
А все-таки 12345 сказав гірку правду...У більшості хата з краю...як би то не було печально...
Відповісти
Маю на увазі наших громадян, яких на превеликий жаль багато! Потрібно завжди залишатись людиною, відноситись до людей не залежно від статусу, віку, статі так, як ви хотілиб щоб відносились до вас, ваших близьких та дітей! На мою думку, проблема не в нашій країні, а на самперед у нас! Усі кричать, що проти корупції, але при маленькій проблемці усі шукають кума, брата, свата чи когось знайомого, щоб вирішити дане питання!!! Хіба я не правий? Масові порушення ПДР, в цьому винні нові поліцейські? Чи всетаки ми самі? На вашу думку чисто там де прибирають, чи там де не смітять? Коли на вулиці лежить безхатько, на вашу думку, наші люди відразу почнуть підходити та запитувати чи все добре, чи подумають що пяний спить, нехай собі спить! Хоча в цього безхатька таке ж саме серце бється, і від наших дій може залежати його житя! Усі думають лише про себе... І знову ж таки, моя хата з краю...!!!
Відповісти
Я з Вами погоджуюсь на 200% в тому, що багато черствих і озлоблених людей ходить по Нашій Землі, в яких «хата з краю» і визначення «бидло» влучна характеристика. І чоловіки —чоловіками перестали бути, і люди—людьми. До цієї категорії себе не відношу, і щиро вірю, що нас більшість! А оті «громадяни нашої держави», що їхали за маршрутом №9а—ПОЗОР НАЦІЇ !!!
Відповісти
Ну і жах. Ті маршутки то вже точно як душегубки. Сукотиняка стара..
Відповісти
Пора вже на авто за 200-300$ переходити!!!
Відповісти
Судя по краткостм информации, то действительно никто ничего не предпринял...
Відповісти
Людиии..ваша халатність мене дивує!!!
мужики де ви?? походу вас немає!! ніколи ніхто не може заступитись!
колись я їхала в маршрутці..і водій лаявся на похилу жінку..бо їхала по пенсійному...і я Дівчина заступилась!! а мужикі сиділи і дивились..і своїми мордами хіітали!! позорр
Відповісти
МИ є просто не можем бути всюди. і нас я замітив мало . знайте якщо буду поряд я Вам і не тільки допоможу.
Відповісти
Нажаль зараз люди дуже егоїстичні і незадумуються над тим що кожен міг бути на місці цієї дівчини,як вже писали вище "моя хата з краю", і нікого нічого не хвилює,нація деградує.
Відповісти
Він напевно з дурки втік))
Відповісти
Все правильно написав 12345.Бо так воно і є!!!! Кожен думає аби мене не зачіпали!! Але з це не правильно...Люди....Будьте добріші!!! А чоловіки і вправду пепестали бути справжніми чоловіками.. .Печаль...
Відповісти
А я б йому пи..ди вкинула б!
Відповісти
Так чоловік неправий своїми вчинками.і пасажири не заступилились. Зверніть вашу увагу на поведінку молоді в " маршрутці" по відношенню до людей похилого віку , однаково заплативши за проїзд.старші люди ( не алкоголікі) заслуговують повагу від держави і общини?!
Відповісти
А я вважаю, що ми дарма один на одного беремося. Якби ті маршрутки, я маю на увазі саме 9а, курсували через 5 хвилин, як інші маршрути, а не через 15 чи 30 хвилин, то ніяких нарікань не було б ні у кого. А що має робити людина, коли вона запізнюється на роботу, а їхати через весь Луцьк до Липин і ще й попереднього рейсу нема... отоді і все це виникає!
Відповісти
Люди, Ви скільки ту молодь будете ганьбити? А серед нас, старшого покоління, мало непутьових? Чому мало радуєтесь за прекрасну молодь? Скільки їзджу в транспорті - ніколи не бачила, щоб не дали місця немічній бабусі чи дідусю. Як прочитаєш...ну ніхто ніколи не уступає місця, це неправда!А якщо не так чинять, то хто винен в цьому? Вони такими не родились, їх так виховало старше покоління (батьки, діди, баби і т.д.) Розхльобуйтесь, а не звинувачуйте!!!

Відповісти
шось погано дивитесь. я їжю і бачу що поступаються не тількі людям похилого віку а й дітям і жінкам сам встаю і даю місце
Відповісти
Та в нас не люди, а людиська! Кожен думає тільки за свою ж..у! Я на 7 місяці вагітності, і часто -густо приходиться стояти в тих маршрутках. Всі роблять вигляд глухого і сліпого... Жах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні