Повідомили, у яких громадах Волині найактивніше голосували

0
2
Повідомили, у яких громадах Волині найактивніше голосували
Середня явка на виборах голів та депутатів об’єднаних громад Волині склала 52 %.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 30 жовтня.

Заступник керівника апарату ОДА Вячеслав Кривенюк розповів, що загалом в області 782 тисячі виборців, із них у об’єднаних громадах – 111090 осіб. У голосуванні 29 жовтня мав можливість взяти участь кожен сьомий виборець краю. Середня явка на виборах склала 52 %.

«Найбільша явка виборців була у Городищенській ОТГ Луцького району – 66 %, Рівненькій ОТГ Любомльського району – 65,98%, Велимченській ОТГ Ратнівського району – 64,89 %», - повідомив Вячеслав Кривенюк.

За його словами, найменше виборців у голосуванні 29 жовтня взяли участь жителі Дубечненської ОТГ Старовижівського району – 40 %, Зарічанської ОТГ Володимир-Волинського району – 43,2 % та Головненської ОТГ Любомльського району – 44,72 %.

«Вибори пройшли досить організованого, на високому рівні. Дійсно вплинула погода, зокрема, сильний дощ, вітер, але на місцях з цим впорались. Досить висока явка на виборах. Це свідчить, що виборці зацікавлені віддати свої голоси», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.
Теги: отг, волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні