Після криміналу – на третє коло: Що відомо про нового голову Рівненської громади

0
-6
Після криміналу – на третє коло: Що відомо про нового голову Рівненської громади
Новим головою Рівненської об’єднаної громади Любомльського району став багаторічний керівник сільради Володимир Крижук.

За попередньою інформацією, кандидат отримав 79% голосів.

У переможця, якого висувала БПП «Солідарність», була одна конкурентка – самовисуванка Ольга Бондарук, яка очолювала село Рівне у 2006-2010 рр.

Володимир Крижук двічі обирався Рівненським сільським головою: у 2010 та 2015 рр.

Навесні проти Володимира Крижука порушували кримінал. Наприкінці 2016 року сільський голова списав через казначейство 54,6 тис грн з бюджету на дитячо-спортивний майданчик, який не встигли збудувати, писав ВАР. Попри те, що обладнання повністю не становили, сільський голова підписав акт приймання будівельних робіт. Посадовець сам звернувся до суду, визнав службове підроблення і прозвітувався, що станом на лютий 2017 року роботи були завершені. Суд врахував каяття та звільнив від кримінальної відповідальності.

Володимир Крижук вказав у декларації, що проживає разом із дружиною Іриною та трьома дітьми: Владиславом, Тетяною й Анною.

Із 2008 року голова має будинок площею 100 квадратів у с. Рівне.

Також серед об’єктів, які не зареєстровані в установленому порядку Володимир Крижук вказав дві земельні ділянки у с. Рівне площею 20 та 25 соток.

Зарплата сільського голови торік становила 102 тис грн, тобто – 8,5 тис грн на місяць.

Дружина на посаді в СП «Д'юті Фрі Трейдінг» отримала 89 тис грн зарплати, а також – 17,8 тис грн одноразової допомоги при народженні дитини.

Довідково. До Рівненської ОТГ Любомльського району увійшло 5 сільрад: Рівненська (с. Рівне, с. Борове, с. Старовойтове), Гущанська (с. Гуща, с. Вишнівка, с. Миловань, с. Підлісся), Забузька (с. Забужжя, с. Вербівка, с. Локутки, с. Новоугрузьке), Полапівська (с. Полапи, с. Сокіл), Столинсько-Смолярська (с. Столинські Смоляри, с. Будники, с. Гороховище, с. Рогові Смоляри).

Бюджет Рівненської сільради у 2016 р. становив 17 млн грн. завдяки акцизному збору із розташованих тут 10 автозаправок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні