У Нововолинську вантажівка потрощила новий тротуар

0
-7
У Нововолинську вантажівка потрощила новий тротуар
У Нововолинську на вулиці Степана Бандери водій вантажівки пошкодив новий тротуар.

Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

Тротуар на вулиці Степана Бандери був покладений близько року назад. Він там вкрай необхідний, так як дорогою кожен день проходить багато людей, а у період дощів пройти через болото, що там утворювалось, дуже проблематично.

Декілька метрів від нового тротуару стояв великий бетонний стовп для високовольтних ліній. Схоже, що його вирішили демонтувати, так як ще два дні тому він уже лежав біля тротуару. Судячи із бруду із відбитками протекторів автомобільних шин, приїхала важка техніка та забрали стовп. Проїхавши по тротуару, вантажівка його значно пошкодила, на тротуарі у багатьох місцях лежать окремі куски асфальту, що відкололися. На тротуарі з'явились величезні тріщини, які розколюють його на дві частини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні