За тепло в листопаді лучанам доведеться платити аванс

8
-8
За тепло в листопаді лучанам доведеться платити аванс
Лучани знову заплатять аванс за опалення, щоб "Луцьктепло" могло нормально забезпечувати належний початок опалювального сезону.

Про це пише прес-служба ДКП "Луцьктепло".

«Луцьктепло» застосовує у розрахунках ца жовтень 2017року для категорії «населення» авансову систему оплати за послугу з централізованого опалення у листопаді 2017року. Підприємство вимушене це зробити, щоб надалі забезпечувати належний початок опалювального сезону.

- Абоненти житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії заплатять по 15 грн за 1 квадратний метр опалювальної площі;

- Мешканці будинків з побудинковими лічильниками по 10 грн за 1 квадратний метр опалювальної площі.

Ця авансова оплата жодним чином не вплине на надання чи розмір субсидій та пільг.

Авансову систему оплати дозволяє застосовувати пункт 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аванс заплатила, а батареї холодні до цього дня. І це в багатоквартирному будинку! От і плати неперед....
Відповісти
Працвники "Луцьктепла" явно не дружать з законом, а тим паче з нормативними актами КМ України, що регламентують їх роботу. П. 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630. не передбачає авансової плати за постачання теплоносія. Не потрібно робити з лучан лохів.
Відповісти
Вонищомісяця беруть аванси ,а де потім ті суми діваються невідомо.При заключенні договору про авансові проплати не ішлося тому нічого порушувати договір.В цівілізованих краіінах за порушення договору штрафують.
Відповісти
ніколи не треба платити на перед за послуги які ще не були надані!
Відповісти
Луцьктепло сама свинська контора. Усі батареї в місті холодні а гроші вимагають. Це бандитське угрупування
Відповісти
Відповідно до державних санітарних норм, температура повітря в житлових приміщеннях має становити +18 °C (у кутовій кімнаті +20 °C). Тобто на оплату впливає не те, наскільки теплі батареї, а наскільки тепло в приміщенні і якщо у вас температура в квартирі нижче 18 градусів, ви маєте право на перерахунок розміру плати за послуги теплопостачання. Ці питання регулює Порядок проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості, який був затверджений постановою КМУ № 151 від 17.02.2010 р., так, споживач може вимагати зниження плати на 5 % за кожен градус відхилення повітря в приміщенні від 18 °C до 12 °C в житлових приміщеннях (з 20 °C до 14 °C — в кутових кімнатах). Якщо ж температура впаде нижче за 12–14 °C відповідно, споживач має цілковите право взагалі не платити
Відповісти
аферистці Малютіній копня під зад. Пригрілась на теплому місті.
Відповісти
Що це ще за авнсовий платіж???
В жодній країні Європи такого немає!!! Куди ми йдемо в Європу чи в .опу???
Навіть в сусідній Польщі комунальні платежі нижчі, чим у нас, а ще як співставити доходи, то взагалі не порівнюється. Кожен платить за якісно надану послугу, а не за повітря.
За покійного Романюка і попередників такого бардаку не було. Були звичайно затримки, але щоб 31 жовтня були холодні батареї - це абсурд.
Повна анархія і беззаконня!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні