У Луцьку відбувся концерт «Дизель Шоу»

0
7
У Луцьку відбувся концерт «Дизель Шоу»
На сцені луцького драмтеатру виступили "Дизель Шоу".

У Луцьку на сцені драмтеатру сільські жіночки хотіли «захомутати» шейха, а працівниці швейної фабрики шукали стриптезера для корпоративу.

Саме такими мініатюрами лучан смішили гумористи «Дизель Шоу» під час концерту, в понеділок, 30-го жовтня, - пише Волинський інформаційний портал.

Подивитися на популярних артистів прийшло чимало охочих. Усі місця в залі були зайняті. Серед присутніх можна було побачити чимало дітей. І це попри те, що жарти явно більше підходять для публіки 16+.

Зокрема одним з «дорослих» номерів була мініатюра, в якій російськомовного чиновника вчили розмовляти і писати українською. Мовляв, для того, щоб виграти вибори, треба знати хоча б кілька слів українською.

Так, зокрема чиновник мав перекласти кілька фраз з російської мови.

«Дед Мороз красный нос мне подарочки принес» він переклав як: «Дід Маріз красний ніс мнє підарункі приніс». Також не меш цікаво у переладі гумориста звучала фраза «Мне подарок не попал, потому что опаздал». Його чиновник-початківець переклав так: «Мнє підарунак нє папал, патімушта запізділся».

Окрім мініатюр, гумористи підготували для глядачів кілька пісень під гітару. Так, Євген Сморигін виконав авторську пісню про залежість від Інтернету, а Вікторія Булитко в дуеті з Мариною Поплавською заспівали про те, як бути «жінкою за 40».

Після кожного номеру публіка не скупилась на гучні аплодисменти та схвальні вигуки.

Також коміки «підкупили» глядачів двома сертифікатами на 500 гривень від інтернет-магазину «Розетка». Їх гумористи розіграли серед присутніх. Так, всі охочі учасники вийшли на сцену та мали назвати прилади, які працюють після увімкнення в розетку. Хто перелічить більше техніки – той переміг. Таким чином визначили одного переможця. А другий же сертифікат отримав чоловік, за якого «проголосували» глядачі найгучнішими оплесками.

На завершення артисти вирішили презентувати зворушливий номер – діалог Правобережної та Лівобережної України з Ненькою Україною. Перша з них спілкувалася українською, інша – російською. Дівчата дискутували не лише про мову, а й про те, що сваряться найчастіше вони через плітки сусідів.

Після цього всі артисти з'явилися на сцені у вишиванках та заспівали не менш патріотичну пісню про Україну.

«Волинь – ви найкращі, а як мені подобається Лучеськ - то пєсня», - кричали коміки зі сцени.

Не залишились гумористи й без квітів. Їх кумирам подарували діти після концерту. А декілька щасливчиків навіть змогли зробити селфі з артистами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні