У дитсадку на Волині не вистачає дитячих ліжок

0
-3
У дитсадку на Волині не вистачає дитячих ліжок
У новозбудованому дитячому садочку села Заріччя Володимир-Волинського району не вистачає ліжечок для малечі.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

"Зранку на 9.00 ведемо і вже в обід забираємо з садочка. І все тому, що на всіх діток не вистачає спальних ліжечок. Живемо від дошкільного закладу далеченько, тому тепер ми тільки те й робимо що водимо і забираємо дитину з садочка. До обіда вже можна нічого не планувати. А що робити батькам які працюють і в яких робочий день розпочинається о 8.00, а закінчується о 18.00?", - розповідає бабуся мешканка Зарічанської ОТГ.

"Справа в тому, що кількість місць у садочку обмежена і, приймаючи останніх кількох діток, батькам так і пояснили. Мовляв, спальних місць не вистачає, а тому деякий час вам доведеться забирати діток одразу після обіду. Батьки погодились - діток зарахували", - каже новообраний голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка.

Проте, як зазначив Ігор Пальонка, проблему з нестачею ліжок у навчальному дошкільному закладі планують вирішити уже найближчим часом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні