У луцьких маршрутках «на око» визначатимуть кількість пасажирів

4
-2
У луцьких маршрутках «на око» визначатимуть кількість пасажирів
У Луцьку проведуть візуальне обстеження маршруток у години «пік».

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцькради у середу, 1 листопада.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк повідомив, що перевірка дасть змогу вдосконалити розклад руху автобусів у вихідні і святкові дні та підвищити ефективність роботи роботи.

Так, інспектуватимуть міські маршрути №№ 1, 2, 3, 9, 12, 23, 47, проте лише у вихідні дні з 09:00 до 12:00 на зупинках з найбільшим пасажирообігом.

«За результатами перевірки ми зможемо зрозуміти, чи потрібно вводити додаткові автобуси на маршрути, або замінити менші на більші чи навпаки», - зауважив Анатолій Миронюк.

Член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився, як саме візуально можна обстежити маршрутки.

«Усе робиться просто. Стоїть два чоловіка із числа організатора і перевізника. Рівень наповнення міряється оглядовим методом відповідно до наказу. Наповнення 100 % - коли зайняті стоячі і сидячі місця, 50 % - лише сидячі», - розповів Анатолій Миронюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тим "мудрагеликам" ще б зарплату по такій системі виплачувати..
Відповісти
А те, що багато людей працює по вихідним і вони їдуть на 8му, чи 9ту годину ранку на роботу це вони не врахували і почнуть на вскидку вираховувати за пару годин пасажиропотік? Це якийсь совковий маразм.
Відповісти
Тому Миронюку пора пи...дяк дати і на око і на голову
Відповісти
Наповнення 100 % - коли зайняті стоячі і сидячі місця, 50 % - лише сидячі», - розповів Анатолій Миронюк.Ідіотизм.Стоячих може бути і10 і 20 і скільки впхнеться.І все це буде100%
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні