У ковельських багатоповерхівках хочуть відключити ліфти

1
3
У ковельських багатоповерхівках хочуть відключити ліфти
У ковельських житлових багатоповерхівках за адресами Володимирська,105 та Заводська,25 хочуть відключити ліфти, бо вони становлять загрозу життю людей.

Про це стало відомо на черговій щотижневій нараді з керівниками комунальних підприємств міста під керівництвом заступника мера Андрія Товстиги, - повідомляє Про Ковель.

Директор Ковельського ремонтного житлово-комунального підприємства №2 Наталія Гейко заявила, що отримавши негативний висновок експертно-технічного обстеження ліфтів, вимушена зупинити їх роботу, бо вони наразі становлять загрозу життю людей.

За словами заступника директора управителя Олександра Балака, комунальне підприємство вже підготувало всі необхідні документи для проведення капітального ремонту ліфтів у вищеназваних багатоповерхівках, де закінчується їх граничний термін експлуатації – 25 років. Затримка лише за грошима, які мають бути виділені з міського бюджету.

Втім виявилось, що в Наталії Гейко висновоку експертно-технічного обстеження ліфтів немає, а про його появу вона довідалася від самих фахівців, які здійснювали технічний огляд.

Андрій Товстига порадив жінці-комунальнику зрештою роздобути цей документ, а не вірити на слово навіть експерту, і вже тоді приймати відповідні рішення.
Теги: ліфт, ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви що купите??? 25 будинок тільки в 2005 здали...яких 25 років??? Чи може просто хтось хоче грошенят відмити???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні