Відомо, коли запрацює туалет у центрі Луцька

1
-1
Відомо, коли запрацює туалет у центрі Луцька
Недіючі туалети на Театральному майдані повинні почати працювати з 15 серпня наступного року.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 1 листопада.

Приміщення передали в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» на термін з 1.11.2017 до 30.09.2020. - пише ВолиньPost.

Начальник управління майном комунальної власності Луцькради Алла Грабко розповіла, що вбиральні у поганому стані – мовляв, всередині нема що показувати. Тож приміщення здають новому орендарю, оскільки попередній не виконав умов договору.

За умовами договору «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» має зробити ремонт, провести благоустрій території та відкрити громадську вбиральню із 15 серпня 2018 року.

Розмір річної орендної плати за розміщення громадської вбиральні складає 4% від вартості нежитлового приміщення, визначеної експертним шляхом, місячна орендна плата становить 826,20 гривень.

Довідково:

Як пише ІА Конкурент, підприємство "Луцьк фуд сервіс" розміщене у Луцьку. Його засновником є Танзе Інна Анатоліївна. Основним видом діяльності підприємства є "Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами". Підприємство зареєстроване 6 червня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте хутчій бо дуже хочемо шчєти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні