Чому не опалюють головний корпус найбільшого вишу Волині

2
8
Чому не опалюють головний корпус найбільшого вишу Волині
У ДКП "Луцьктепло" пояснили, чому студенти головного корпусу СНУ імені Лесі Українки змушені навчатись у холодних аудиторіях.

З'ясувалось, що теплоносій до головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, який розміщений на проспекті Волі,13, не подає, так як це приміщення облаштоване окремою котельнею, - повідомляє прес-служба "Луцьктепла".

Відповідно до Договору укладеного між ДКП «Луцьктепло» та СНУ, підприємством постачається теплова енергія на опалення адміністративних приміщень та гуртожитків, які розміщені за адресами: вул. Шопена,24, пр.Грушевського,2-б, вул. Ярощука,30, пр. Молоді,8-а, вул. Кравчука,36, пр.Соборності,7.

Зі своєї сторони ДКП «Луцьктепло» з початку поточного опалювального сезону подало теплоносій до вищевказаних приміщень.

Нагадаємо, у середу, 1 листопада, студенти вийшли на мітинг через холод в аудиторіях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не та котельня, яка розташована в будинку по Волі 10? Якщо та, то "Луцьктепло" ще в лютому цього року говорив, "що ця котельня і так буде виведена з експлуатації, як стара на непридатна до використання в рамках проекту модернізації системи теплопостачання міста, який реалізується у співпраці з ЄБРР та Луцькрадою."
Відповісти
не опалювавсь не лише головний, а й усі корпуси університету
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні