Лучанці, яка жила по сусідству зі свиньми, купили квартиру

3
2
Лучанці, яка жила по сусідству зі свиньми, купили квартиру
Лучанці Оксані Владичко, яка з чотирма дітьми мешкала у приміщенні площею 11 квадратних метрів без жодних зручностей, купили двокімнатну квартиру.

Про це повідомляють Волинські новини.

Лучанка Оксана Владичко кілька років добивалася кращого існування для своїх чотирьох неповнолітніх дітей, до слова, наймолодшому з них нині вісім років.

Сімʼя жила в нетрях на 11 квадратних метрах по сусідству зі свинями.

За словами радника міського голови Ігоря Поліщука, жінка працює на Луцькому підприємстві електротранспорту, тому придбати житло чи орендувати його не має можливості. Звернулася з проханням допомогти вирішити проблему Оксана Владичко ще у 2013 році.

Раніше сімʼя жила без водопостачання, газу та електрики, а відтепер мешкатиме у двокімнатній квартирі на вулиці Кравчука.

«Багато років я живу з дітьми у складних умовах. Мої хлопці вчать уроки за свічкою і по черзі, бо стіл у нас лише один. Побутові умови вкрай жахливі. Я надзвичайно рада житлу, емоції переповнюють», - каже пані Оксана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Політична проститутка хай скаже чесно за що дали квартиру.
Відповісти
Що, жаба давить? Вперед на панель.
Відповісти
Шановна "подруго" побачу вас на вулиці зламаю вас на** проститутка можливо ви , не маєте права щось казати га цю сім'ю , в них свої проблеми . Я би подивився на вас якби у вас була б така сама ситуація . Я вас попередив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні