Як у Луцьку обирали моделей

6
Як у Луцьку обирали моделей
У Луцьку відбувся кастинг моделей, котрі братимуть участь у «Lutsk fashion weekend».

Подія відбулась у середу, 1 листопада у РЦ «Промінь», - пише ВІП.

Організувала захід модельна школа «Grace Model House», власницею якої є організаторка «Lutsk fashion weekend» Анна Тріль.

Ще задовго до початку відбору, до луцького Променя прийшло чимало красунь. Варто відзначити, що більшість із них дотримались дрес-коду, який стереотипно існує на кастингах: високі підбори, мінімум косметики та чорний обтягуючий одяг.

Самі ж конкурсантки розповіли, що кастинги – це можливість спробувати свої сили та познайомитися з новими людьми. Навіть батьки не були проти їх участі у модельних «пробах», тому деякі з них прийшли на захід, щоб підтримати своїх донечок.

Так, показали свою зовнішність більше сотні дівчат. Варто відзначити, що вікових критерій для відбору не було, а відтак взяли участь у кастингу як неповнолітні, так і учасниці 30+. Єдиною вимогою для участі у заході був зріст, який мусив бути не менше 1,71.

Серед дівчат були як досвідчені моделі, так і ті, хто прийшов спробувати свої сили у модельній сфері вперше.

Почали дійство з вітання від організаторки «Lutsk fashion weekend» Анни Тріль, яка розповіла, що на заході присутні дизайнери брендів «ПараSolo», «KUMA», «Intention», «Karol», «Два кольори» та дизайнери з Одеси, Києва та Львова.

Так, після дефіле, дизайнери обрали 38 дівчат, які візьмуть участь у показах для «Lutsk fashion weekend», який відбудеться 24 листопада.

Спонсором дійства була ТМ «Fragolino», а відтак після кастингу усі мали змогу посмакувати прохолодним шампанським, познайомитися та поділитися враженнями, які отримали під час відбору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дівки, відсипте самооцінки
Відповісти
Більшість якась школота ще й худющі як скелети... ужас...
Відповісти
Цпх паті
Відповісти
жесть...
Відповісти
Є доволі не погані дівчатка, подивився б наживо з задоволенням!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні