Селфі та автографи: до Луцька приїхала Ірина Федишин

0
7
Селфі та автографи: до Луцька приїхала Ірина Федишин
У Луцьку відбулася автограф-сесія Ірини Федишин. Побачити улюблену зірку в ТРЦ «ПортСіty» зібралося чимало лучан від малого до людей старшого віку, - пише VIP.

«Ви такі усміхнені, всі аплодуєте, так гарно мене зустрічаєте. Мені приємно бути з вами у цьому привітному місті, місті Луцьку. Я сьогодні з великою приємністю буду співати для вас увечері», - привітла присутніх Ірина Федишин.

Співачка привезла для шанувальників кольорові листівки, на яких і ставила автографи. Маленькі фани буквально «окупували» стіл співачки, аби отримати омріяний автограф.

Всі охочі могли зробити фотографії, або ж селфі з артисткою. Окрім того, на автограф-сесії можна було придбати й диск з піснями Ірини Федишин.

До слова, одиним з палких шанувальників співачки виявився охоронець «ПортСіty». Для нього артистка також підписала диск зі своїми піснями.

Текст - Аліна БЕКЕРУК

Фото - Анастасія КАЧИНА









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні