В Англії 52-річний безхатько вступив до Кембриджу

1
-3
В Англії 52-річний безхатько вступив до Кембриджу
Британець Джефф Едвардс, який останні роки живе на вулиці, вступив до Кембриджського університету. Про це повідомляється на сайті навчального закладу, пише УНІАН із посиланням на Громадське.

52-річний чоловік пройшов в коледж Хьюз Хол для людей у ​​віці і буде вивчати англійську літературу.

За словами Едвардса, він з дитинства любив читати твори визнаних авторів на кшталт Віндема і Керуака. Його батьки працювали в офісі і на пошті, тому не мали грошей на якісну освіту. Через погані оцінки в школі він не пройшов до коледжу і влаштувався на ліверпульську ферму.

Потім британець перебрався в Кембридж, де іноді ночував в готелях, але частіше залишався на вулиці. Він часто приходив до бібліотек і просив непотрібні книги, щоб продовжувати читати.

Іноді Едвардс продавав благодійний журнал Big Issue, щоб накопичити грошей на їжу, нічліг і літературу.

У 2014-му році Едвард пішов на безкоштовні підготовчі курси при Кембриджському університеті. Він успішно склав вступні іспити завдяки питанням про середньовічну літературу і пройшов до коледжу Хьюз Холл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Українi 52-річний безхатько вступив до ВСУ
Героям слава!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні