--> 7,5 мільйонів на АТО, робота на округах без депутатів та «City Park»: що за рік зробив депутат Андрій Покровський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

7,5 мільйонів на АТО, робота на округах без депутатів та «City Park»: що за рік зробив депутат Андрій Покровський

0
0
7,5 мільйонів на АТО, робота на округах без депутатів та «City Park»: що за рік зробив депутат Андрій Покровський
П’ять прийнятих Луцькою міською радою рішень, 224 розглянутих звернення та 27 зустрічей з виборцями провів за рік своєї депутатської діяльності Андрій Покровський. Про зроблене з листопада 2016 по листопад 2017 років депутат прозвітував перед виборцями у вівторок, 14 листопада, у Коледжі технологій, бізнесу та права.

Андрій Покровський – депутат міської ради VII скликання, член постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Окрім депутатської діяльності, політик також займається і громадянською – він засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ».

У своєму звіті за рік він розповів виборцям про депутатську діяльність, роботу на окрузі та громадянську позицію.



ДЕПУТАТСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА РОБОТА НА ОКРУЗІ

Зокрема, Андрій Покровський зініціював п’ять проектів рішень, які згодом прийняла Луцька міська рада. Знаковим проектом є «Про надання в оренду вільних земельних ділянок на конкурентних засадах (аукціон). Завдяки цьому рішенню оренда та викуп землі відбувається на умовах конкуренції, завдяки чому збільшується надходження до бюджету міста. Окрім цього, 50% від вилучених коштів спрямовуватимуть на збільшення обсягу фінансування міської програми для забезпечення житлом атовців та сімей загиблих.

Також депутат відстояв виділення 7,5 мільйонів на це питання з міського бюджету.

Ще одна проблема, якою опікується Андрій Покровський – округи, від яких не обрані депутати Луцької міськради (таких є 12). Через такий розподіл народних обранців у місті виникло питання нерівномірності фінансування округів.



Саме завдяки політику, на них виділили майже п’ять мільйонів гривень з бюджету міста.

Робота триває також і на виборчому окрузі Покровського. Там здійснено: початок реконструкції пішохідної частини проспекту Волі, встановлення паркових лавочок та смітників по окрузі, спорткомплексу на вулиці Київський майдан,7, реконструкція прибудинкової території на проспекті Волі,49, нові пішохідні переходи на Клима Савури, ремонт пішохідної частини Задворецької, відновлення освітлення. Також – фарбування, прибирання прибудинкових територій, посадка дерев.



ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ

Улітку 2017 року Андрій Покровський заснував Громадянський Руху «СВІДОМІ» .

Все почалося з соціальної програми «Ми Свідомі». Депутат каже, що ідея з’явилася спонтанно - політик прочитав публікацію у ЗМІ, в якій журналіст описав, як просто на вулиці купив наркотики. Про цю проблему команда Андрія Покровського повідомила Міністерство внутрішніх справ України. Однак, правоохоронці не відреагували, тому політик вирішив, що треба змінювати ситуацію самостійно.

«Ми пішли по школах і стали розповідати про те, що наркотики вживати не варто», - розповідає депутат.

Згодом з такої ініціативи виріс цілий Громадянський Рух.

«СВІДОМІ» - це громадська організація, що об’єднує відповідальних, дієвих, активних лучан, які ставлять собі за мету забезпечити
добробут, безпеку та процвітання українцям на своїй землі через тісну взаємодію та взаємодопомогу керуючись принципами руху.

Наразі він реалізовує такі проекти, як «Школа свідомого громадянина», «Округи без депутатів» , Соціальна програма «Ми Свідомі» та соціальний проект «City Park».




Цього літа у «City Park» презентували оновлену рекреаційну зону, у якій є універсальний спортивний майданчик та унікальна галерея вуличного мистецтва. У весняно-осінній період на цій території безкоштовно працюють тренери, які займаються з дітьми.

«Серед безлічі звернень, які до нас надходять є дуже багато тих, де йдеться про особисті проблеми окремих людей. Я ж намагаюся робити щось для того, щоб всі мали доступ до проекту. Відкриття майданчика у «City Park» – явний приклад цього», - наголошує депутат.

«Для себе я чітко обрав пріоритети – це соціальна справедливість та рівноправні умови для всіх. Але на вас теж лежить великий тягар відповідальності. Ви повинні усвідомлювати, кому ви довіряєте», - звернувся до виборців Покровський.



ПІДСУМКИ

На зустріч із депутатом прийшли більше сотні лучан. Вони активно спілкувалися із Андрієм Покровським та дякували за здійснену роботу.
Серед питань, які хвилюють лучан - встановлення «лежачих поліцейських», облагородження зупинок, встановлення знаків про зниження швидкості. Також люди просили полагодити каналізацію, сходи до будинку та тротуари в дворах окремих будинків.

Депутат пообіцяв взяти до уваги усі прохання виборців.

«Дякую за те, що ви зробили. Хоча маю собаку вівчарку, раніше тут ходити боявся. А тепер – чиста гарна територія, приємно та спокійно ходити», - подякував один із мешканців мікрорайону за облаштування «City Park».

Звучали й інші подяки – від батьків за спортивні майданчики, та ремонт в дитячому садку, від пенсіонерів – за встановлення лавочок, від мешканців виборчого округу – за облагородження прибудинкових територій.

«Я не поділяю думку, що треба працювати на майбутні вибори. Потрібно працювати на майбутнє покоління. Якщо немає можливості сьогодні побудувати місто-сад – треба закласти фундамент, щоб майбутні депутати та очільник міста змогли його побудувати», - завершив Андрій Покровський.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні