Рівненський професор, який домагався до студенток, звільняється

6
1
Рівненський професор, який домагався до студенток, звільняється
Володимир Годовський, який очолював кафедру хореографії Рівненського державного гуманітарного університету майже 20 років, написав заяву на звільнення через звинувачення в домаганні до студенток.

Професор звільняється за власним бажанням, - повідомляє «Четверта влада».

Читати також: «Лягай і розставляй ноги»: що розповіли жертви рівненського професора-збоченця. ВІДЕО

Інформацію про звільнення підтвердив ректор РДГУ Руслан Постоловський. Керівник вишу не в захваті від оприлюднення фактів домагання і каже, що судитиметься з журналістами.

Руслан Постоловський заявив, що подасть на журналістів в суд:

«Обплювали мене і унівєрсітєт по Першому українському. Там нічого не доказано. Ми подаємо на вас особисто <журналістку «Четвертої влади»> і вашу ту всю фірму в суд. От тоді побачимо що. А пан Годовський подав заяву на уход. Мені треба закривати спеціальність цю, як її, хореографії і режисури. Бо без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому вчити от вся правда», – обурюється Руслан Постоловський.

Як відомо, 13 випускниць, студенток і викладачок повідомили про факти домагань 70-річного професора Володимира Годовського, які тривають уже майже 20 років. Завідуючий пропонував жінкам секс, цілував і обмацував. Тим, хто погоджувався на його пропозиції, професор пропонував фінансову підтримку, влаштувати на державну форму навчання тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там і ректор, таки й же хабарник, радянського зразка...
Відповісти
А де ці добродійки були раніше - 20 років? Заява в поліцію, СБУ - прослушка і буцигарня. До цих пір ненаписали заяву. Журналюги без фактів прогавкали. Все це заказуха і брехня.
Відповісти
В нього вже хвостик обсох давно, які домагання?
Відповісти
Ректор цього вишу Постоловський, тупий неук і хабарник, за 20років ректорства (відомими способами протримався) знищив два потужних вузи Рівного, що були у 1997 р. об'єднані в РДГУ. Оточив себе такими покидьками, як сам. Годовський ще у 80-х керуючи "Дружба", дуже страждав на сексуальні домагання і педофілів.
Відповісти
Цей придурок нарешті попався, там вся кафедра дибілів, ну майже...А все це правда, я всім скаржилася ,не піддавалася і мама теж тому і в дипломі 333333))) . Але мене ніхто не торкнувся бо зразу пригрозили йому моя сім'я перед вступом. До мами клеївся він більше чим до мене, але відшили зразу і стали його ворогом. Всі викладачі були проти мене він намовив і група цькувала з викладачами його прихильниками. Ненавиджу їх всіх.
Магістра робила не в них звичайно, але давши зрозуміти що йому нічого не світить стала ворогом але закінчила і забула ту кафедру козлів.
Я ще напишу статтю про них, виникло бажання))
Відповісти
Це усе правда
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні