Розповіли, в якому віці у жінок найсильніший оргазм

1
6
Розповіли, в якому віці у жінок найсильніший оргазм
Нове дослідження дозволило визначити вік, в якому жінки відчувають найвище задоволення від сексу. Дослідження при участі 2600 учасниць показало, що найвище сексуальне задоволення жінки відчувають в 36 років.

Про це повідомляє Газета.УА із посиланням на The Independent.

В ході дослідження респонденток, яких розділили на три вікові групи – до 23 років, 23-35 років та 36 років і старше, опитували на тему якості і кількості оргазмів і рівня задоволеності сексом.

Результати опитування показали, що жінки у віці від 36 років і старше відчувають себе сексуально привабливими – 8 з 10 респонденток зазначили, що не відчувають проблем з упевненістю в собі. Однак лише 4 з 10 жінок у віці від 23 до 35 років почувають себе впевнено в ліжку.

Щодо якості та кількості оргазмів також лідирують жінки "за 36" - у цій віковій групі 6 з 10 жінок назвали якість і кількість сексу задовільною, в порівнянні з 5 з 10 опитаних у двох інших вікових групах.

86 відсотків опитаних жінок старшої вікової групи відзначили, що за останні чотири тижні як мінімум раз зазнали сексуальне задоволення, в порівнянні з 76 відсотками в групі середнього віку і лише 56 відсотками з самої молодої групи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не правда! Найсильніший оргазм в них коли у касі платять за комуналку і дивляться на ціни на ринках і маркетах! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні