Працівники «Волиньторфу» вимагають дозволу на видобуток палива на нових землях

4
-5
Працівники «Волиньторфу» вимагають дозволу на видобуток палива на нових землях
Працівники державного підприємства «Волиньторф» прийшли на чергову сесію облради і попросили розв’язати проблеми підприємства.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

“Виробництво торфу скоротиться вдвічі!”, “Скоро не буде чим платити заробітну плату!”. Із такими закликами працівники державного підприємства «Волиньторф» прийшли на чергову сесію облради.

За прогнозами профспілки, бюджети втратять 30 мільйонів гривень податків. Відсутність земель для розробки також призведе до зупинки підприємства у 2019 році. А це втрата понад чотирьохсот робочих місць.

Ділянки, на яких хоче видобувати паливо "Волиньторф", мають статус особливо важливих державних земель. Міністерства екології надало роз’яснення щодо процедури отримання дозволу. Там, де глибина покладів цього твердого палива перевищує один метр, потрібен спеціальний пакет документів. Його готує саме підприємство, тобто “Волиньторф”.

Першою ці папери аналізує та надає висновок саме обласна адміністрація. Далі необхідно отримати спеціальні погодження Кабміну та профільного комітету Верховної Ради. На сьогодні цей процес навіть не розпочався – “Волиньторф” не підготував пакет документів. Але профспілка підприємства вже завітала до облради з вимогами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хохли не спроможні керувати країною, вони навіть торф не в змозі уже добувати. Це повна клініка. Дауни.
Відповісти
Ну це ж не правда, що Волиньторф не подав документів. Підприємство цілеспрямовано знищують і його роботу блокує губернатор. Волиньторф вже виграв суд. Ви б що робили на місці цих 411 людей з Волиньторфу? А це сільська місцевість. Гунчик їх утримуватиме?
Відповісти
У черговий раз видання бреше. Документи пів року на столі у гунчика.
Відповісти
Оце й написали, смішно, то який пакет документів Волиньторф не надав? Уже який рік неможливо забрати цей пакет документів , який ,як стверджує голова ОДА, лежить у нього на столі, та чи можуть журналісти цього видання сказати який висновок повинна надати ОДА. Чи розуміють ці медіа різницю між клопотанням для отримання землевідводу та неіснуючим висновком, якого ОДА не потрібно надавати .
І не дивно, що ця нісенітниця опублікована лише 25.11, тоді як сесія відбулася ще 23.11. Це ж потрібен час,щоб таке придумати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні