Луцькі атовці прийшли «поговорити» з водієм, який вигнав з автобуса сина загиблого бійця

18
11
Луцькі атовці прийшли «поговорити» з водієм, який вигнав з автобуса сина загиблого бійця
На луцьку автостанцію прийшли атовці та волонтери, щоб "поговорити" з водієм автобуса "Шацьк-Луцьк". Чоловік "викинув" з транспорту сина Героя.

Зустріч відбулась вранці у неділю, 26 листопада, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, 15-річного сина загиблого атовця Сергія Гулюка у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій.

Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Мовляв, "у мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити".

У неділю невдоволені атовці та волонтери прийшли поговорити з водієм та провели "виховну бесіду". Також спілкувалися з власником автобуса.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За водія, який вигнав з автобуса сина волинського Героя, вибачився Гунчик

Вона пояснила, що перевозити деякі категорії пільговиків підприємці не зобов'язані, адже держава не компенсує цих послуг. А син атовця купив квиток, як член багатодітної родини.

Учасники заходу домовилися про зустріч 27 листопада з керівництвом області, щоб проговорити шляхи вирішення проблеми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за тупа відповідь ти олень всерівно напів пустий ідеш
Відповісти
Пільговий проїзд треба відмінити, держава має допомагати малозабезпеченим гривнею а не халявним проїздом, тому що є такі малозабезпечена люди які сидять дома і їм від халявного проїзду не холодно не жарко.
Відповісти
Гнати в тришиіі отаких перевізників...
Відповісти
Як незобов'язані, каса видає квитки ,а вони незобов'язані перевозити ,що за бред? Директора автостанції за самоуправство до відповідальності. КАСОВІ АПАРАТИ В КОЖНУ МАРШРУТКУ ,контролерів на маршрути і буде порядок.
Відповісти
Не виправдовую дій водія, але... в нього заробітня плата скоріш за все не фіксована, отже він отримує її залежно від кількості перевезених пасажирів, або ж за перевезення ним таких категорій пасажирів з нього щось вираховується, інакше навіщо б він це робив? Йдемо далі... Очевидно, що водій - людина сімейна і заробляє кошти для того, аби прогодувати чвою родину, відтак він не зобов'язаний наступати собі і своїм дітям на горло тільки через те, що комусь там щось не подобається. Зрозуміло, що син загиблого пережив горе, але давайте дивитись правді в очі, - скоріш за все, після загибелі батька, його сім'я отримала серйозну матеріальну допомогу від держави, а якщо він ще й з багатодітної родини, то і без того має купу пільг і соціальних пакетів. Тому, говорячи чисто матеріальними категоріями, ще питання, хто з цих двох - заможніший. І насамкінець - шановні АТОшники, світ не крутиться навколо вас, тому припиніть тероризувати підприємців і простих людей, які чесно заробляють собі на хліб. Якщо вас не влаштовує те, як вшановують ваш подвиг,- розберайтесь з державою і чиновниками. Нехай вони розроблять механізм компенсації, щоб всі були задоволені.
Відповісти
Такий довжелезний коментар,а де про саму поведінку водія? Чому він має право шарпати дитину?як потім добиратись дитині додому .видали в класі квиток- вези.
Відповісти
З самого початку! Написав же "не виправдовую дій водія.."
Відповісти
Агов, сказано - купив квиток як член багатодітної сім'ї. Яка багатодітна - троє дітей. Отже, хлопчина порушив закон. Чого сперечаєтеся? Спочатку розібратись треба.
Відповісти
3-є дітей, це вже "багатодітна" сім'я... так завжди було
Відповісти
Виходить за вашими словами хлопці які захищають нас на передовій не думають про своїх дітей? А водій який нас перевозить думає за своїх? Так. В вас перехожий замість серця кошильок. ЖИТЯ ЦЕ САМЕ НАЙЦІНІШЕ, ЩО Є У ЛЮДИНИ І НІЯКОЮ КОМПЕНСАЦІЄЮ ЙОГО НЕ ВИМІРЯЄШ. Хіба його батько ідучи в АТО думав про компенсацію? А ви вже і його гроші порахували. Отака вже в нас держава , як багатодітний так іде в АТО. Як одну дитину, то про матеріальний достаток свого чада і як відмазати від армії.
Відповісти
Дуже цікаво було би дізнатись як саме Ви зі своєю сім'єю сприяєте комфортному життю АТОвців і їхніх дітей! Кошельок замість серця зараз в усіх, і Ви не знаєте життя того водія, щоб безапеляційно його засуджувати! А може в нього дитина-інвалід?
Відповісти
Тоді зрозуміло чому він здорових дітей виганяє. О ЦЕ Водія ОПРАВДОВУЄ... Водій хоч здоровий не має інвалідності?
Відповісти
герої серед нас. молодці, бригадою пошугали водія-дебіла і з гордістю пішли пити сто грам за перемогу.
Відповісти
Чого водій повинен везти безкоштовно, а автостанція навіть на пільговий квиток нараховує автостанцій них збір? А ну герої палити автостанцію!!!
Відповісти
Герої, також можете попалити автобуси, які здійснюють перевезення за кордон. Попробуйте там реалізувати свою пільгу. В нас що не один закон для всіх? Чого є рівні і ще рівніші?
Відповісти
Чого ,чого, іди до влади і спитай? В суд подай.А ти на дітях відриваєшся. А як що хтось із твоїм так поступить в дорозі,а в нього ні грошей ,ні телефона і в полі висадили в дощ,і ніхто незаступився і недоплатив за проїзд. Ти про це подумав герой-водій ? На місті цього хлопця могла опинитись люба дитина і водія, перевізника, пасажира,банкіра життя терниста штука. Перш чим висаджувати чужих ,думайте про своїх дітей, внуків , племіників ,а то один кошильок в голові .
Відповісти
Барани ви всі,пишете в коментах різну фігню.Є закон ,і його всі повинні дотримуватись .Є пільгові категорії -перевозь,я тоді вже виясьняй відносини з державою а не з сином ГЕРОЯ УКРАЇНИ.
Відповісти
Пишеш херню ти. Бо на твій закон про пільги є закон про бюджетне відшкодування який прямо заперечує твій закон про пільги. Законник хренів. Щодо судів то йди сам судисч за свої пільги . Про успіхи доложиш. За тебе будуть всі раді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні