Лучанам пропонують купувати продукти у бабусь

6
3
Лучанам пропонують купувати продукти у бабусь
Лучанин закликає купувати продукти на ринках та у пенсіонерів.

Про це написав Олександр Кваша на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хочу запропонувати вам таку акцію, хоча б один якийсь день в тижні піти на ринок і купити щось з домашніх продуктів у стареньких бабусь, які віддають останні сили, щоб щось посадити і виростити на городі, мати хоч якийсь дохід до своїх мізерних пенсій", – йдеться у дописі.
Теги: продукти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мудра пропозиція,по перше бабусям буде добавка до злиденних пенсій,по друге ненажерливі олігархи недоотримають кілька гривень,і головне продукти в бабусь без барвників та хімііі!
Відповісти
ну ну. це поки не отруївся. цього літа купила купила бабусі полуниць і як результат - тиждень в інфекційний разом з дитиною. чоловік обійшовся без крапельниці.не кажу що все погане але і окремі бабусі вже навчилися розводити молоко і кропити хімікатами не гірше за великі компанії
Відповісти
Я наприклад після того як купив щось на базарі ретельно мию , тому що у наше повітря викидають усіляку нечість, і та бабуся не при чому , що ви не мили чи зїли грязне , і доречі я недумаю ,що та бабуся буде купувати ту хімію бо вона дорога !!!!
Відповісти
не тільки мила а й кипятком обдавала. якщо воно вчора кроплене а сьогодні продається то нічого а допоможе. а ціна на фрукти цього літа була така що добрива ще й як вигідно купувати.
Відповісти
бабусям треба мати совість-в АТБ морква по 5 грн- а бабуся під ним продає по 10 грн-
бабуся може зайти в магазин і подивитися
Відповісти
У Польщі "бабусі" вже заборонені, дозволені хімізовані продукти з маркетів. Кефір і той, згідно надписів на етикетках, з порошкового молока...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні