Лучани почали більше їздити тролейбусами, бо економлять

5
5
Лучани почали більше їздити тролейбусами, бо економлять
За статистикою волиняни стали більше користуватися електротранспортом.

За десять місяців цього року тролейбуси перевезли майже 24 мільйони пасажирів. Це на одинадцять відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Якщо порівнювати з іншими видами транспорту, то першість — за автомобільним. За цей же проміжок часу було перевезено втричі більше пасажирів, ніж тролейбусом, — понад 60 мільйонів. А от у порівнянні з минулим роком кількість пасажирів, які скористалися автотранспортом, скоротилась.

Залізничним транспортом через волинські станції проїжджали 1,9 мільйона пасажирів. Загалом волиняни стали трішки менше користуватися транспортом, ніж торік.

Щодо вантажних перевезень, то з січня по листопад фури проїхали більшу відстань, проте перевезли менше вантажів. Сумарно це майже три мільйони 800 тисяч тонн.

Крім цього, у січні – жовтні 2017 року залізничними станціями області відправлено 860 тисяч тонн вантажів, що становить більш ніж 107% обсягу січня – жовтня минулого року.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби отих "рогатих" було більше і ііздили частіше то маршрутки лишилися б без пасажирів..
Відповісти
і їздили як годиться - з 6 ранку до 23 вечора
Відповісти
Лучани їздять тролейбусами бо це є безпечно. Ви що не чули, що в Дьоміна немає коштів на ремонт маршруток. Все відає власникам їм не хватає утримувати двох дітей в барі "Оболонь" і "Опері".
Відповісти
Подивився сюжет - ніфіга не зрозумів. Занадто багато чисел у матеріалі.
Відповісти
ще б графік нормальний тролейбусів зробили, а не один за один,або немає зовсім. Зима скоро.. №15 забагато.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні