На пішохідній вулиці Луцька пустять з молотка 40 «комунальних» квадратів

0
-3
На пішохідній вулиці Луцька пустять з молотка 40 «комунальних» квадратів
У будинку на вулиці Лесі Українки, 37 виставлять на аукціоні два приміщення комунальної власності сукупною площею майже 40 м2.

Оголошення про продаж опубліковано на сайті Луцької міської ради.

На торгах, які планують провести 7 грудня об 11 годині в конфененц залі департаменту «ЦНАП», спробують продати два нежитлові приміщення на другому поверсі площею 23,3 м2 та 16,6 м2.

Початкова ціна першої – 118,3 тисяч гривень. Другої – 84,3 тисяч гривень.

На сайті повідомляють, що фізичні та юридичні особи, які бажають взяти участь в аукціоні, можуть подати заяву встановленого зразка та ознайомитись з умовами аукціону у відділі управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького,17, кабінет № 301 (третій поверх).

Кінцевий термін подання заяв на участь в аукціоні – до 17:30 30 листопада 2017 року.

Учасникам необхідно внести суму застави (в межах 8-12 тисяч гривень) і сплатити за реєстрацію заяви (17 гривень)

Відповідно до Податкового кодексу України, переможець аукціону, окрім ціни об’єкта, сплачує податок на додану вартість в розмірі 20 % від ціни продажу об’єкта.

Після державної реєстрації права власності його власник повинен буде сплатити до бюджету земельний податок за площу, яка йому належить, з урахуванням пропорцій, частки прибудинкової території.

Як розповідала начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко ще в червні 2017 року, ці приміщення незаконно займали художники.

«На вулиці Лесі Українки, 37 є два маленьких мансардних приміщення, там зараз самовільно знаходяться художники. Ми побачили ці два об’єкти, коли підрахували загальну площу будинку й приміщень, які там вже орендують. Тому пропонуємо їх подати на аукціон, охочих вже багато», – зазначила пані Грабко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні