«Промінь» нагородив волонтерів квитками на концерт групи ТІК*

0
1
«Промінь» нагородив волонтерів квитками на концерт групи ТІК*
Подія відбулася у холі «Променя» 29 листопада вечері, напередодні самого концерту легендарного і веселого українського гурту.

50 молодих волонтерів, здебільшого студентів, отримали безкоштовні квитки, які вручив від керівництва РЦ «Промінь» його директор Дмитро Грелюк.

«Наша молодь є учасниками багатьох благодійних акцій, найвідоміша з яких – «Серце до серця». Вона всеукраїнська і триває вже 12 років. В рамках цієї акції у 2017 році ми збирали кошти на обладнання Волинській обласної дитячій лікарні.

Також постійно ведемо збір пластмасових кришечок на лікування воїнів АТО. Це теж відома акція. Саме наші ємкості для цього стоять в різних установах, супермаркетах, навчальних закладах. Ми здаємо кришечки на переробку, а кошти перераховуємо на лікування українських воїнів.

Збираємо також допомогу для дитячих будинків, робимо для них вистави, виховні заходи та інше» - зазначила голова волонтерського відділу СНУ, координатор акції «Серце до серця», студентка хімічного факультету Наталя Савчук.

Вона подякувала керівництву РЦ «Промінь» за підтримку та оригінальні цікаві призи у вигляді 50 квитків на концерт та вручила грамоту-подяку.

«Керівництво РЦ «Промінь» вирішило відзначити кращих молодих волонтерів Луцька, їхню тривалу наполегливу працю на благо добрих справ. Бажаємо вам далі продовжувати їх, вірити в себе та Україну. А ми й надалі вас підтримуватимемо» - зазначив Дмитро Грелюк.
Теги: промінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні