У Києві невідомі в камуфляжах заблокували телеканал

1
2
У Києві невідомі в камуфляжах заблокували телеканал
Невідомі у камуфляжі і балаклавах заблокували телеканал NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Вони заявили, що не згодні з політикою каналу і вимагають вибачень від власника телеканалу, нардепа Євгена Мураєва, який назвав Революцію Гідності «державним переворотом влади», - пише ZAXID.NET.

Сам Мураєв заявив, що до блокування телеканалу нібито причетний керівник «Братства» Дмитро Корчинський.

Євген Мураєв у 2012-2014 роках був народним депутатом України від «Партії регіонів», а потім знову обрався до парламенту і став членом фракції «Опозиційного блоку».

Учасники пікету висвітлюють свої дії у соцмережі на сторінці організації «Всесвітньо-Броварське Телебачення».

Невідомі люди у камуфляжній формі, які заблокували телеканал NewsOne у Києві 3 грудня 2017 року, почали облаштовуватися біля входів до каналу, не плануючи розходитися. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

«Активісти почали облаштовуватися під телеканалом. Розходитися ніхто не планує», – йдеться в повідомленні.

Під'їзди до NewsOne, як і раніше, заблоковано сітками, мішками із піском і колючим дротом.

На каналі зазначили, що на їхню підтримку виступили нардеп Надія Савченко, екс-глава Мін'юсту та екс-членкиня «Партії регіонів»(ПР) Олена Лукаш, позафракційний нардеп Дмитро Добродомов, екс-нардепка від ПР Ганна Герман, екс-міністр транспорту України Євген Червоненко, а також нардепи від БПП Олег Барна і Григорій Шверк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нормальній країні, навіть в США, тих активістів попакували б за годину і ніхто б за ту шушару і не чув.. А що неправильного каже Мураєв?? Але він для розумних людей говорить а не для активістів..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні