Луцьку амбулаторію затоплюють сусіди

1
1
Луцьку амбулаторію затоплюють сусіди
Амбулаторію загальної практики сімейної медицини №2, що у Луцьку, на вулиці Львівській, регулярно затоплюють сусіди.

Через це у кабінеті для прививок - патьоки по стіні та тріскає стеля.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили працівники медичного закладу.

У закладі розповідають, що сусіди із квартири №29, яка розміщена саме над кабінетом для прививок, «топлять» заклад вже втретє цього року. Через це у кімнаті, де минулоріч робили ремонт, потріскалася стеля. З приводу попереднього затоплення працівники вже зверталися до обслуговуючого ЖКП - там запевнили, що у квартирі просто випадково перекинули відро з водою.

Проте в амбулоторії не вірять у таку «випадковість». За словами медсестер, один із потопів улітку тривав декілька днів, аж поки в ЖКП не перекрили воду.

Після затоплення 1 грудня працівники поліклініки на чолі з старшою медсестрою вчергове ходили до сусідів, аби з’ясувати ситуацію. Проте дверей їм знову ніхто не відчинив.

«Там світиться, але ніхто не відкриває Ми вже скаржилися, зверталися в ЖКП, був їхній інженер, складали акт і нуль реакції – погорворять-поговорять, ви ж бачите, потріскала стеля і вже плитка рухається», - повідомила старша медсестра Зоя Мялковська.

В амбулаторії кажуть, що вже не знають, як знайти управу на сусіда. Тому вони звернулися за допомогою до міської ради - жінки підозрюють, що чоловік уникає відповідальності. За їхньою інформацією, сусід Олександр Скопюк, який їх затоплює - колишній працівник ЖКП №5.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/kodeks-ukraini-pro-administrativni-pravoporushennya-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-serpen-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/skilki-zh-dniv-bude-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-ovna-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/modni-imena-dlya-xlopchikiv-v-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні