Пішохідна доріжка на вулиці у Луцьку заросла чагарниками «в ріст людини»

4
-1
Пішохідна доріжка на вулиці у Луцьку заросла чагарниками «в ріст людини»
На одній з вулиць Луцька пішохідна доріжка заросла високими чагарниками.

"Величезне прохання привести в належний стан пішохідну доріжку по вулиці Підгаєцька 15. Пішохідна доріжка знаходиться біля приватизованої ділянки, де колись знаходився приватний житловий будинок. Тепер це приватна територія", - написала Юлія Шамрило на веб-платформі Відкрите місто.

Жінка зазначає, що чагарники там "в ріст дюдини". До того ж, усі люди ходять по цій дорозі, оскільки там - поворот до молоко і хлібзаводу "Теремно".

"Дуже багато дитячих екскурсій зі шкіл і садочків ідуть на завод "Теремно" і всі ми змушенні іти по дорозі, де на великій швидкості їздять фури, вантажні і легкові автомобілі", - пише лучанка.

Зазначимо, що звернення прийняли у Департаменті житлово-комунального господарства. Відтак проблему повинні вирішити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ау,муніципали!Може тут наведете порядок,чи ви здатні тільки загорожі зносити?!
Відповісти
у Луцьку є правила благоустрою відповідно до яких власник 4.4.2. Межі благоустрою прилеглих/закріплених територій встановлюються (якщо інше не передбачено проектною документацією) в граничних межах підприємств, магазинів, кіосків, павільйонів, торгових точок, підприємств побуту, присадибних ділянок до прибордюрної частини доріг. При відсутності з будь-якого боку підприємства, організації, установи, споруд, інших об’єктів господарювання межі прилеглої/закріпленої території встановлюються на відстані 15 м від огорожі підприємства, установи, організації чи присадибної ділянки в т.ч. включаючи половину проїжджої частини дороги, якщо дороги гравійні, ґрунтові.
4.5.1. Земельні ділянки, що перебувають у власності (користуванні, оренді) юридичних чи фізичних осіб, на яких не розпочато будівництво, встановлюються на відстані 15 метрів по периметру виділеної ділянки;
Відповісти
То де ж той муніципалітет, щоб штрафували власників прилеглих територій, щоб зробили благо устрій ...
Раз оштрафували і будуть знати
Відповісти
на частині вул. Огієнка також відсутній тротуар і міську владу це зовсім не бентежить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні