У луцькому «Промені» – великий молодіжний форум

0
-1
У луцькому «Промені» – великий молодіжний форум
Близько сотні активних молодих людей з Волині, Тернополя, Червонограда, Києва зібралися на #4LutskYouthforum, присвячений молодіжним проектам.

Захід відбувся у суботу, 9 грудня, за підтримки РЦ «Промінь» який надав організаторам частину залу Force Arenа.

На форумі волинські молодіжні організації та гості з інших міст говорили про молодіжні проекти, в тому числі у сфері інфраструктури, та залучення фінансування на них.

Цікавий проект «U-Report» представили гості з Києва. Він передбачає СМС-опитування молоді щодо різних актуальних проблем, діє у 38 країнах. Україна – 18 у списку країн, які долучились до цього проекту, а за два роки його реалізації в різних опитуваннях взяло участь 53 тисячі українців.

За словами начальника відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Катерини Шкльоди, мета форуму – якомога більше молоді залучити до участі у громадському житті міста, адже без активної молоді майбутнє неможливе.

Один з результатів заходу – розробка "Дорожньої карти реформ молодіжної політики Луцька", тобто плану співпраці місцевого самоврядування та активних молодих людей на наступний рік.

«Ми розробляємо дорожню карту молодіжної політики й зацікавлені в нових ідеях, які саме тут будуть створюватися та обговорюватися. Далі ми їх використаємо на практиці. Хай молодь сама скаже, які заходи й проекти вона хоче втілювати і яку підтримку потрібно від нас», - розповіла Катерина Шкльода.

Довідково: Force Arena «Променя» – це найбільша в Західній Україні кіберспортивна арена, яка вміщає в себе: 50 потужних комп’ютерів, 6-метровий екран для перегляду важливих кіберспортивних подій, академію кіберспорту з кращими тренерами та зірковими гостями.

В іншій частині залу розміщено більше сотні стільців зі столами.
Це дозволяє проводити тут і публічні виступи, і групові обговорення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні