--> Селяни перекрили дорогу вантажівкам, які намагалися об'їхати чергу на «Ягодин» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Селяни перекрили дорогу вантажівкам, які намагалися об'їхати чергу на «Ягодин»

4
2
Селяни перекрили дорогу вантажівкам, які намагалися об'їхати чергу на «Ягодин»
На Любомльщині місцеві жителі перекривають дороги вантажівкам, які хочуть "прорватися" до "Ягодину".

У зв`язку із 20-кілометровою чергою на міжнародній трасі на українсько-польському кордоні водії вантажних авто вирішили “вклинюватися” в неї перед самим пунктом пропуску “Ягодин” в об’їзд сільськими дорогами, - пише Кордон.

Аби днями не чекати в заторі, водії деяких вантажівок ще з суботи, 9 грудня, почали їхати по нещодавно відремонтованій дорозі через Забужжя.

Спочатку транспорт курсував населеним пунктом з боку Столинських Смолярів, але там розбили за ніч дорогу так, що одна фура навіть загрузла.

Станом на 13:00 10 грудня чотири автомобілі намагалися прорватися об’їзною дорогою у напрямку Рогові Смоляри — Забужжя (через Будники, Гороховище, Вербівку, Локутки).

Мешканці Забужжя наразі перекрили шлях через їхнє село, пояснюючи тим, що дорога не призначена для руху багатотонних машин. Далекобійники в свою чергу намагаються домовитись із сільчанами – пропонують їм 1000 гривень за проїзд. Однак місцеві жителі не погоджуються на такий “компроміс” й розвертають вантажівки назад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зробили, а то розіб'ють дорогу в хлам.
Відповісти
У суботу станом на 20.00 черга на кордоні Ягодин-Дорохуськ сягала 25 кілометрів.
Відповісти
Станом на понеділок 11.12.2017р./07.00 година ранку з 09.12.2017р./19.40 черга на пунті перетину кордону Ягодин-Дорохуск просунулась на 11 кілометрів. Не врегульовано питання проїзду поза чергою фур, які їдуть пустими та з рефрижераторами.
Відповісти
Щодо дій селян Любомля, молодці! Ще б тім водіям морди начовпти. Бо всі і я стоїмо в черзі, а інші міркують про себе, що вони кращі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні