Спалили будинок і авто депутата Рівненської міськради

0
16
Спалили будинок і авто депутата Рівненської міськради
Уночі проти 14 грудня невідомі підпалили автомобіль і приватний будинок у місті Рівне, якими користується депутат міської ради.

Як повідомляється на сайті обласної поліції, згідно із попередньою інформацією, причина пожежі – підпал.

«Поліцейські встановили, що сталося загоряння житлового будинку та автомобіля «Mercedes-Benz GL500», які належать 40-річному мешканцю. Рятувальники ліквідували пожежу. Вогнем автомобіль був знищений ущент, у будинку, де перебував тільки власник, пошкоджено стіни та двері», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Як зазначають місцеві ЗМІ, за адресою, де сталася пожежа, мешкає депутат Рівненської міськради Олександр Бабат.

«За цією адресою проживає депутат міськради Олександр Бабат. Автомобіль такої марки фігурує в кримінальному провадженні про зникнення будівельника Андрія Артвінського. Тіло зниклого безвісти будівельника знайшли в лісовому масиві біля села Олександрія Рівненського району саме 14 грудня минулого року. Депутату оголосили про підозру в приховуванні тяжкого злочину. Однак він свою провину заперечує», – зазначило місцеве видання «ЧаРівне.інфо».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні