--> На Волині селяни перекрили рух вантажівок з буряками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині селяни перекрили рух вантажівок з буряками

1
7
На Волині селяни перекрили рух вантажівок з буряками
Мешканці Іванич на вулиці Долинка блокували рух машин, що перевозять цукровий буряк.

Про це пише ВолиньUA.

Дороги сіл Іваничівського району та селища Іваничі стали мішенню втричі переповнених вантажівок з буряками, які щодня везуть їх на цукровий завод.

Нагадаємо, вантажівки з буряками знищили дорогу Заставне-Іваничі, яку навесні селяни відремонтували власними силами. Перевізник відмовився їздити автобусом через зруйновану вантажівками дорогу.

«Буряковози» не дотрималися жодної обіцянки щодо навантаження не більше 8 тонн. Звісно, такі поїздки зовсім не вигідні фермеру.

Селяни блокували рух машин на вулиці Долинка, що в Іваничах. До того, цією дорогою щодня курсував автобус на Львів. Вантажівки з кількома причепами та дощова погода зробили своє: вулиця перетворилася на болотну ковзанку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди не розуміють, що 80-х років вже не буде! Що урожайність і технології пішли далеко в перед! Тому що коли в 80-х була урожайнісь 25 тонн цукрового буряка з га то треба було щоб вивезти з поля зілами, що перевозили по 3,5 тонни за рейс з 100 гектарів то потрібно було зробити 71 рейс . А на сьогоднішній день при урожайності 80 тонн з гектара і вантажопідйомності 24 тонни тре зробити 333 рейси! Технології пішли в перед! Чому люди коли ремонтують дорогу не кричать що шар асвальту тільки 3 см а кричать, що аграрії їздять машинами і розбивають її! дороги тре нормальні робити а не замилювати очі! Не буде цей фермер то прийде холдинг і наплює на вашу думку! На місцевих можна злість зганяти то промовчать а на чужих буде кишка тонка( бо дадуть по голові не дай Бог)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні