«Святкове вбрання головної ялинки Луцька - показник глибокого совка», - депутат міськради

5
3
«Святкове вбрання головної ялинки Луцька - показник глибокого совка», - депутат міськради
Депутат Луцької міськради Павло Данильчук різко висловився про головну ялинку міста.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Святкове вбрання головної різдвяної ялинки Луцька як показник ще досить глибокого совка в нашому побуті та світосприйнятті, а паралельне звучання «Jingle bells” як вічне прагнення стати цивілізаційною Європою", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 19 грудня, в День Святого Миколая У Луцьку засвітили головну ялинку міста, яка викликала шквал негативної критики.

Лучани пишуть у соцмережах, що біля "Променя" ялинка їм подобається більше, тоді як ялинку на Театральному майдані вони називають "а-ля СРСР".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба любити своє, а не ганьбити!!! Данильчуку очевидно все не подобається в місті, то чому так ліз до депутатства? Ялинки хороші, головне не зрубані, а вирощені і це класно!
Відповісти
а мені як жительці міста ялинка подобається! І дійсно, головне - що жива, не зрубана! По моєму, якраз в цьому ми найближче до Європи..... А критикувати кожен може
Відповісти
За зекономлені кошти можна прикрасити ялинку найсучаснішою ілюмінацією.
Відповісти
Гирлянди й зірки розвішені дуже неакуратно, це й власне створює відштовхуюче видовище. Ялинки теж не ідеальної форми. Мені здається невдалою ідея з прикрашання існуючих ялинок...
Відповісти
Вперше погоджуюсь з Данильчуком, ялинки були гарні до моменту їх прикрашення.
Треба повиривати руки тим "дизайнерам" які прикрашали ялинку, а міськарада моглаб за кошти, які вже не витрачає на придбання ялинки, закупити гарні іграшки та вогники.
Прикрашення ялинки викликає лише огиду та не бажання приходити в центр міста. МІСЬКРАДА ВАМ ВЕЛИКИЙ МІНУС.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні