Картку лучанина можуть запровадити у березні 2018 року

3
10
Картку лучанина можуть запровадити у березні 2018 року
Картку лучанина, яка допоможе впорядкувати проїзд пільгових категорій населення у громадському транспорті, планують запустити у березні 2018 року.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня, - повідомляють Волинські Новини.

Під час обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік член комісії Павло Данильчук поцікавився, чи будуть у місті впроваджувати картку лучанина.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що нещодавно заступник міського голови працював у місті Мукачеве, де вже впроваджена в життя картка жителя міста «Ощадбанком».

У Луцьку наразі працюють з «Ощадбанком» та «ПриватБанком» і початок реалізації проекту припадатиме, з його слів, на лютий-початок березня.

В інших містах, де такі проекти реалізовані, вивчають можливі недоліки. Наприклад, у Мукачевому в автобусах встановили турнікети і якщо заходить, до прикладу, мама з дитячим візком, це створює їй незручності. Тому припрацьовують найбільш оптимальний варіант для міста і лучан, щоб у березні приступити до реалізації проекту.

Перед початком реалізації проекту обіцяють організувати круглий стіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніяких пільг по проїзду в громадському транспорті або оплати ЖКП не повинно бути в країні. Такими пільгами починають користуватися всі, хто зуміє придбати довідку. Реальні доходи можуть становити достатній для оплати ЖКП та проїзд, але раз у людини буде довідка, то все - він пільговик. Це по-перше. А по-друге, наявність пільг ставить всіх людей в нерівне становище. Сусід знає, що у цій "льготніци" крім пенсії є зарплата (ходить прибирати будинок до сусіда-підприємця), плюс вона здає другу квартиру студентам, плюс її дочка працює в Італії і щомісяця переказує гроші їй. Однак наявність у неї довідки з низькою пенсією ставить її в положення "льготніци". Звідси дратівливість, недовіра, роз'єднаність і як наслідок - винен уряд, президент, Рада та інше. Максимум які пільги повинні бути в країні - це роздача продуктів харчування і безкоштовне годування в соціальних їдальнях. Не погану пільгу для малозабезпечених робить Теремно-хліб. Продає за заниженою ціною хлібобулочні вироби в своєму кіоску на Соборності.
Відповісти
Я тебе підтримую, але не у всьому.Я за 45 років стажу заробила рівно 1500 пенсії,як ті,що не працювали зовсім. Потрібно ретельно підходити до кожного пільговика.Але не потрібно дітей ліпити до батьків.Зараз діти і копійки не хочуть дати батькам,вони навіть з мізерної пенсії хочуть ще дерти з нас.А коли живемо разом, ні копійки не дають на комунальні, як битися будеш з ними,коли в них нема совісті.А в мене 3 кімнатна квартира ми з чоловіком ,навіть віддавши всю пенсію двох за неї не заплатимо.А ми ще хворі ліки 1000.Це треба все життя працювати,щоб заробити жебрацьку пенсію.Я повинна одержувати це,що заробила і сплатила кучу податків, а не таку,як ніхто платив і не працював.А добавили чоловіку і мені по 150 грн.Де правда?А він працював на заводі і одержував по 700 рублів, вдумайся,які це колись були гроші,ми купили цю квартиру,бо чесно заробили свої гроші.А зараз жебраки хворі і нікому непотрібні.Я підтримую,що той хто працює за кордоном не повинен одержувати субсидії,як прописаний у цій квартиру, і не давати субсидій,хто не працює офіційно та перевіряти,хто працює неоформлений.Тоді буде порядок. А так групи інвалідності 90 процентів у здорових людей, бо заплатили, а хворі подохли,бо їм не дали. На жаль така реальність дика і жорстока у нашій корумпованій,брехливій і продажній Україні, де людна людині вовк.У лікарнях потрібно платити десятки тисяч, а людина одержує тисячу.За кордоном є Червоний хрест, де лікують бомжів безкоштовно, а людина,яка пропрацювала все життя чесно, має достойну пенсію живе і відпочиває. Ви краще нас витравіть всіх пенсіонерів, а ви напевно хочете дожити до пенсії,адже старість неминуча.А ми ще рвемося в Європу, в жопу нам, чи в Гондурас.Ціни єропейську, а доходи негрів.
Відповісти
Я Вас прекрасно розумію, тому що сам приблизно Вашого віку. Але. Як завжди - але. Якщо ми не припинимо цю століттям (з 1917 року) складену позицію держави - утриманську, то гарантовано наші діти і внуки зустрінуть старість такий же, як і ми. Ви цього хочете? Я ні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні